ASMIN OBJAVIO GOLU SLIKU ANELINE SESTRE NAKON ODNOSA: Da li je moguće da joj je ovo radila iza leđa?! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima!

ASMIN OBJAVIO GOLU SLIKU ANELINE SESTRE NAKON ODNOSA: Da li je moguće da joj je ovo radila iza leđa?! ŠOK (FOTO)

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Poslednjih dana javnost je ostala zabezeknuta nakon šokantnog snimka orgija u kućnom ambijentu, u kojem je navodno učestvovao Asmin Durdžić, zajedno sa nekoliko prijatelja. Na snimku se, prema navodima, mogla videti devojka koja je identifikovana kao Sita Ahmić, sestra aktuelne učesnice rijaliti šou -programa "Elita", Aneli Ahmić.

Međutim, kako bi potvrdio da se zaista radi o Anelinoj sestri, Durdžić je sada na društvenoj mreži Instagram podelio njenu eksplicitnu fotografiju na kojoj Sita obnaženo pozira u izazovnoj pozi i gleda u kameru. Ona je, po svemu sudeći, spornu sliku poslala upravo mužu svoje sestre, što je šokiralo javnost.

- Sakrio sam ti dojkicu. Svastika moja - napisao je Asmin u okviru svoje objave, a uz pomoć emotikona crvenog srca je donekle sakrio Sitine grudi.

Republika

Foto: instagram.com/alibaba_alibabic

Asmin objavio golu fotografiju Site Ahmič, Aneline sestre

Inače, sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, oglasila se nakon optužbi Asmina Durdžića da je ona na spornom snimku, koji su objavili pojedini mediji, pa tvrdi da se on sada služi svim mogućim trikovima kako bi ukaljao njeno ime i ime njene sestre! 

Ne bih da pričam na ovu temu, samo bih rekla da je Asmin odavno pokazao svoje pravo lice. Čovek ne bira sredstva i to kako će da nam ukalja imena i obraz. Već znate da ja sve objavljujem sa dokazima, tako da će za mnogo stvari morati da odgovara. Sve ovo je samo došlo na naplatu - rekla je kratko Anelina sestra za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
HAHAHA

21.02.2024 16:19

Dobro je da je sakriJo, ali je sakrio i pravopis ;)

Odgovori 10 2