DUEL DVA JAKO KVALITETNA SASTAVA: Sve u Ogaru raduje povratak Straje kapitena na teren!

Autor:

Sport

21.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi Šumara i Ljukova u sklopu priprema za nastavak prvenstva.

DUEL DVA JAKO KVALITETNA SASTAVA: Sve u Ogaru raduje povratak Straje kapitena na teren!

Foto: FK Ljukovo

Ušli smo u poslednju trećinu meseca februara, što znači da nam se polako bliži mart i početak pojedinih nižih liga. Veliki broj klubova nalazi se na sredini priprema za nastavak sezone, i uveliko se igraju prijateljske utakmice širom Srbije.

Republika

Proteklog vikenda na stadionu "Branko Petrović" u Ljukovu odigran je kontrolni susret između istoimenog domaćina i sastava Šumara iz Ogara. Domaći tim je lider Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), i ima odlične šanse da se plasira u viši rang iz kojeg je ispao pre dve godine. Sa druge strane, gosti se takmiče u okviru Sremske lige, gde se trenutno nalaze na drugoj poziciji, koja vodi u baraž za plasman u zonski stepen takmičenja.

Već u drugom minutu domaći su prešli u vođstvo od jednog gola razlike, Đorđe Bežanović zaobišao je golmana rivala, nakon čega je smestio loptu u mrežu, 1:0. Konsolidovali su svoje redove gosti, i nakon 15 minuta od rezultatskog deficita, stigli su do izjednačenja. Odlično dodavanje Obradovića iskoristio je Matić, 1:1.  

Do kraja poluvremena, ali i celog meča, bilo je prilika na obe strane, međutim nije došlo do nove promene rezultata. Dosta trčanja po celom terenu, bez jakih duela uz solidan nivo fizičke spreme, igrači su pokazali da polako postižu "radnu temperaturu" za nastavak sezone. 

Republika

Foto: FK Šumar Ogar

Straja kapiten Šumara

Ono što je na utakmici obradovalo sve navijače Šumara, koji su u velikom broju krenuli put Ljukova kako bi dali podršku igračima, jeste povratak kapitena. Nakon jako teške povrede ramena i operacije istog, želja, volja i ljubav prema klubu su dovele do toga da se samo četiri meseca nakon hiruškog zahvata vrati među stative. Tridesetsedmogodišnji Strahinja Mladenović "kapitenski" je dao primer svima i još jednom je pokazao da je izarstao u pravog lidera zlatne generacije Šumara, po mnogima i najbolje u novijoj istoriji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading