ANELI NE PREPOZNAJE SVOJU ĆERKU: Vrišti po imanju Elite, ne može da dođe sebi (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija doživela šok pred kamerama!

ANELI NE PREPOZNAJE SVOJU ĆERKU: Vrišti po imanju Elite, ne može da dođe sebi (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Aneli Ahmić, danas je dobila novu turu poklona od svojih fanova, među kojima se ističe slika njene sestre Site, ali i ćerkice Nore, koju starleta u prvi mah nije ni prepoznala zbog promene fizičkog izgleda za kratak vremenski period.

Naime, na adresu imanja u Šimanovcima stigli su pokloni za Ahmićevu i njenu jaču polovinu u rijalitiju, Marka Janjuševića Janjuša, kao i raznovrsna garderoba i slatkiši. Oduševljena pristiglim darovima, Aneli je izrazila svoje oduševljenje, dok su se oko nje okupili i ostali cimeri koji su sa znatiželjom posmatrali šta je sve dobila.

- Jao, ko je ovo... Vidi slike Nore i Site, mnogo sam srećna, vidi slike sa rođendana! Odakle Nori ovakva kovrdžava kosa? Čaše, vidi šejkere, čak je stiglo na ime Aneli i Janjuš... Evo i majica za Janjuša, slatkiši, znači prelepo - govorila je Aneli.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš trenutno uživaju u ljubavi, iako su mnogi protiv njihove veze, o čemu je i Janjušević govorio. Međutim, nije bilo poznato da se oni poznaju od pre, odnosno, da su komunikaciju započeli pre ulaska u Elitu. Naime, Janjuš se prisetio momenta kad je ugledao Aneli na TikToku, putem kog ju je i kontaktirao, a potom se i zaljubio u nju.

- Jao, sad se sećam kako smo se dopisivali na TikToku, kad sam te video... Šta si mi ti, beše, odgovorila? - govorio je Janjuš Aneli, dok se ona samo smejala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading