OSVANULI RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Vruć snimak učesnice Elite za ODRASLE: Spušta se, pa DIŽE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele scene zapalile mreže!

OSVANULI RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Vruć snimak učesnice Elite za ODRASLE: Spušta se, pa DIŽE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je definitivno jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Elita". Njeno učešće u ovom šou-programu izazvalo je pomešana mišljenja u javnosti, ali jedna stvar je sigurna - Ahmićeva pleni svojim izgledom. Međutim, poslednja u nizu kontroverzi u koju se starleta uplela je obajava koju je podelio Osman Karić na društvenim mrežama.

Naime, na Karićevom "storiju" može se videti žena koja izvodi vatreni ples oko šipke, a mnogi su spekulisali da li je upravo Ahmićeva ta žena. Ova slika je dodatno podgrejala već uzavrelu atmosferu oko Anelinog učešća u rijalitiju.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Aneli Ahmić igra oko šipke

Reakcije javnosti na ovaj događaj su bile burne. Dok jedni osuđuju Anelu zbog ovakvog postupka, drugi je podržavaju i smatraju da je slobodna da radi šta god želi. Ovakvo podeljeno mišljenje samo doprinosi Anelinom statusu kontroverzne ličnosti koja već izvesno vreme intrigira javnost.

Podsećanja radi, Marko Janušević Janjuš je izneo želju da napravi svadbu sa Aneli nakon razvoda sa Enom.

Ja sam se zaljubio više puta u životu, a samo dva puta sam voleo. Prvi put je to bila žena koju sam oženio. U njoj sam video ono što u drugima nikad nisam. Znao sam da će biti dobra majka i dan danas je dobra majka - rekao je Janjuš, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

Drugi put u životu je upravo ova veza sad, sa Aneli. Zaljubio sam se u nju i to je tako... Tako se osećam! Nadam se da će trajati, jer ja sam neko ko na ljubav gleda isključivo kroz krunisanje brakom. Ja sam sada u jednoj specifičnoj životnoj situaciji i ne mogu baš o tome da razmišljam, ali što da ne... Voleo bih da se to desi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Miki

06.02.2024 06:09

Svadba u rijalitiju je lazna.

Ismet

06.02.2024 08:41

Jeste! To je Ameli. Plesala je oko sipke u Bujanovcu i druzila se sa Aljeks. Siptari su ih razvlacili po razno raznim rupcagama, a sad hoce da bude fina i uvali se glupsonu Janjusu. Bljak.

Odgovori 11 6
Nadica

06.02.2024 08:45

Kakvim izgledom pleni, osim šabane !!??? Devojka ima facu kao da je sa planete majmuna, a o debelom dupetu i nogama i da ne pričam!!!

Odgovori 11 6
Vojvotkinja Tolstoj

06.02.2024 14:51

Gadura - da ti se zgadi ženski rod !! Na šta liči OSOBA kojoj je "ovako nešto" (kao) lepo?? Ne dao Bog ni -najvećem neprijatelju ovako nešto ! Spodoba...

Odgovori 10 1