BARAĆ PRED ZADAR! Moramo da nađemo rešenje za OVO!

Autor:

Sport

06.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani gostuju hrvatskom predstavniku u dvorani "Krešimir Ćosić".

BARAĆ PRED ZADAR! Moramo da nađemo rešenje za OVO!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Košarkaši Mege u 19. kolu AdmiralBet ABA lige gostuju ekipi Zadra, a trener beogradskog kluba Marko Barać izjavio je da njegovu ekipu čeka izuzetno teško gostovanje.

Utakmica se igra danas u dvorani "Krešimir Ćosić", sa početkom od 19 časova.

Zadar sa učinkom od 10 pobeda i 8 poraza ima trijumf više od Mege (9-9), a mladi stručnjak na klupi srpskog predstavnika u regionalnom takmičenju je svestan težine izazova.

- Izuzetno teško gostovanje u Zadru, kao i uvek. Domaći su ekipa koja jako dugo igra zajedno i čija uigranost je na visokom nivou. Moramo da nađemo rešenje za njihovu fizičku igru i da pariramo u skoku, gde je Zadar dominantan. Biće nam potrebno mnogo energije i vrhunski fokus na zadatke kako bismo došli u poziciju da pobedimo - istakao je Barać.

Republika

Foto: Starsport

košarkaši Mege

Kada je reč o utakmici iz prvog dela sezone, Mega je bila bolja od Zadra 91:81 na svom parketu.

U prethodnom kolu Beograđani su ubedljivo poraženi kod kuće od Budućnosti (72:92), dok je u hrvatskom derbiju Zadar deklasirao Cibonu, u Zagrebu, rezultatom 88:71. 

Predstojeći okršaj biće 22. između ovih timova u AdmiralBet ABA ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa 13 pobeda, dok Zadar ima osam pobeda. U Hrvatskoj je Mega gostovala 10 puta i ima polovičan bilans, 5-5.

Tim Marka Baraća je trenutno na osmoj poziciji regionalnog takmičenja, dok su Zadrani na šestom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading