"STEFAN KARIĆ MI JE ZA BRAK" Marijana Zonjić završila pod KLJUČEM, zbog životne odluke otac je se ODREKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" priznala da je se otac odrekao!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna učesnica rijalitija "Zadruga", mlada pevačica Marijana Zonjić, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Na samom početku razgovara, Marijana nam je priznala da će se u narednom periodu posvetiti isključivo sebi i porodici, te se prisetila perioda kada je se otac odrekao zbog izbora da uplovi u pevačke vode.

- Slobodna sam! Obećala sam sebi da ću se posvetiti sebi, da ću ovog puta ostaviti po strani čak i prijatelje. Neću se više toliko posvećivati ljubavnim odnosima i prijateljstvima, već isključivo samoj sebi... Porodicu ne mogu da izostavim, ipak je to nešto što mi je najbitnije. Nikad neću zaboraviti kada me se otac odrekao jer sam počela da pevam. Zaključao me je u sobu, nije mi dao da izađem! Morala sam da nastavim školu, iako to nisam želela. Trebalo je da budem novinarka. Ja to nisam volela, ali morala sam da nastavim s tim. To mi je bila kazna - otkrila je bivša zadrugarka za naš portal, te istakla je zbog grešaka u rijalitiju platila veliku cenu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marijana Zonjić u emisiji "Lično sa"

- Srce mi je bilo slomljeno milion puta. Trenutke u rijalitiju sam najemotivnije doživljavala, jer sam znala da je i moja porodica patila zbog toga. Imam dosta grešaka u životu. Na primer, sve moje veze u rijalitiju su za mene greške zato što je sve bilo tako javno eksponirano, a to uopšte nije lepo za jednu devojku. Ali, ja sam tvrdoglava! To po mene nije dobro, jer sam uporna i ne slušam ljude oko sebe, ni svoju porodicu, a trebalo bi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marijana Zonjić u emisiji "Lično sa"

Iako je na samom početku razgovora priznala da je trenutno slobodna, Zonjićeva je u našoj već čuvenoj igrici "3 pa 1" dobila imena poznatih zavodnika sa imanja u Šimanovcima, te izabrala Stefana Karića kao potencijalnog mladoženju.

- Karinjo! Stefan Karić... Ja bih rekla da je on dečko za brak, iskreno! Mislim da je nakon svega što je prošao kroz život spreman da se oženi, tako mi deluje. Imamo super komunikaciju, on mi je za brak - priznala je Marijana u emisiji "Lično sa", a šta nam je još sve zanimljivo otkrila iz svog privatnog života i kog bivšeg zadrugara bi odmah na licu mesta strpala u kantu za smećepogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading