PANTERI STIGLA PORUKA OD VANJE: Bivša žena Nenada Aleksića Ša poslala TAJNO PISMO i najavila ULAZAK u Elitu?

Autor:

Zadruga

22.03.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlanuo se pred kamerom!

PANTERI STIGLA PORUKA OD VANJE: Bivša žena Nenada Aleksića Ša poslala TAJNO PISMO i najavila ULAZAK u Elitu?

Foto: instagram, pink/printscreen

Rijaliti učesnik "EliteStanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, povodom kog će biti organizovana žurka na imanju u Šimanovcima. 

Sinoć se u emisiji "Gledanje snimaka" vodila polemika oko toga da li njegova biva devojka Miona Jovanović treba da mu čestita rođendan i pojavi se na proslavi, ali joj je to novi partner Nenad Aleksić Ša strogo zabranio.

Kad je počela proslava u "Dubiozi" svi su prvo primetili slike sa Mionom koje su stigle od Stanislava, a onda je nastao muk, kako bi se pročitale čestitke. Pored toga što su stigle poruke od Panterine zajedničke podrške sa Mionom, dobio je čestitke od porodice, prijatelja, ali i ćerke. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera rodjendan Elita

- Sine, srećan rođendan. Mi smo dobro i sve je okej. Samo ostani takav do kraja, ponosni smo na tebe - glasilča je poruka njegovih roditelja. 

- Tata, srećan rođendan, volim te najviše na svetu. Znaš šta smo pričali pre ulaska i drži se toga. Napolju je sve super, sve gori i svi te podržaju. Nemoj da ulaziš u bilo kakve odnose. Volim te - glasila je poruka koju je poslala Panterina ćerka. 

- Srećan rođendan, Stanislave. Ušao si kao gospodin, pa da tako i izađeš, pa da proslavimo napolju tvoj izlazak. Sve je super imaš ogromnu podršku. Vidimo se uskoro, plavi medvedić - glasila je čestitka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera rodjendan Elita

- Hvala, Vanja - rekao je Stansilav i potvrdio da se iza nadimka "plavi medvedić" krije bivša supruga Nenada Aleksića Ša, a nakon poruke "Vidimo se brzo" mnogi misle da će ona da uđe u "Elitu". 

Međutim, reper ni ne sluti šta ga danas očekuje nakon proslave, jer su se fanovi Stanislava i Mione pobrinuli da mu ovaj dan presedne, a da njima pokažu da i dalje podržavaju njihovu ljubav, iako je ona odlučila da ga prevari sa 20 godina starijim reperom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading