ŠA TEK ČEK PAKAO: Vanja skovala PAKLENI PLAN u spoljnom svetu, POLUDEĆE kad čuje!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek počinje rijaliti!

ŠA TEK ČEK PAKAO: Vanja skovala PAKLENI PLAN u spoljnom svetu, POLUDEĆE kad čuje!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

U emisiji "Pitam za druga", bivši učesnik rijalitija, Predrag Peca Lazić, izneo je svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Stanislava, Mione i Ša, kao i o Aleksićevoj bivšoj ženi Vanji. On je istakao da smatra sramnim Vanjino prvo javljanje Stanislavu, izražavajući sumnju da je to učinila kako bi povratila popularnost na TikToku i ponovo dospele u žižu javnosti.

- Kako gledaš na takoreći tajnu aferu Stanislava i Vanje, da li smatraš da su to uradili kako bi napakostili bivšim ljubavnicima ili je razlog potpuno drugačiji? - pitala je voditeljka.

- Bilo bi mi razumljivo da se Stanislav prvi javio, ali se ona javila. Ja to ne mogu da razumem, ipak je ona žensko, ali eto prošao joj je "hajpić" na tiktoku, razvela se od Ša i sad joj je u cilju da opet malo pišu, njoj je sigurno bilo u cilju da ponovo dospe u žižu javnosti, nema tu neke prevelike matematike - istakao je Peca.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Predrag Lazić Peca

- Je l' veruješ da bi Stanislav mogao da vrati Mionu da to želi?

- Pa mislim da bi mogao, to je tužna činjenica zbog Ša ali bi mogao. Da je on nju preboleo ne bi on ušao u rijaliti, njega sigurno to kopka i njemu je jasno da možda može da vrati Mionu. Ne možeš ti tek tako da preboliš nekoga za tako kratko vreme, živeli su zajedno i naravno kad ode neka osoba nije ti svejedno.

Komentarišući Mioninu izjavu da je sa Stanislavom bila u "zlatnom kavezu", Peca je izneo svoje mišljenje da će Miona tek sa Ša osetiti pravo značenje "kaveza".

- Mislim da će sa Ša tek da bude zatvorena, on je takav i to se vidi, ne daje puno prostora i opsesivan je, ti si sad mislila da je Ša bolji od Stanislava pa si se smuvala sa njim, pa ti ni on ne odgovara, ona je izgleda navikla tako da ide od jednog do drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading