ŠOK ISPORUKA NA ADRESU ELITE: Ša će doživeti NERVNI SLOM, fanovi Mione i Pantere mu spremili PAKAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ni ne sluti šta danas stiže u Belu kuću!

ŠOK ISPORUKA NA ADRESU ELITE: Ša će doživeti NERVNI SLOM, fanovi Mione i Pantere mu spremili PAKAO! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti učesnik "Elite" Stanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, povodom kog će biti organizovana žurka na imanju u Šimanovcima. 

Sinoć se u emisiji "Gledanje snimaka" vodila polemika oko toga da li njegova biva devojka Miona Jovanović treba da mu čestita rođendan i pojavi se na proslavi, ali joj je to novi partner Nenad Aleksić Ša strogo zabranio.

Međutim, reper ni ne sluti šta ga danas očekuje nakon proslave, jer su se fanovi Stanislava i Mione pobrinuli da mu ovaj dan presedne, a da njima pokažu da i dalje podržavaju njihovu ljubav, iako je ona odlučila da ga prevari sa 20 godina starijim reperom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Naime, na adresu u Šimanovcima danas će stići torta i mafini sa zajedničkim slikama Mione i Pantere. Fanovi su podelili na društvenim mreža detalje inznenađenja koje su spremili za njega, a Ša sigurno neće biti lako, jer je i manje stvari mnogo teško podnosio i ucenjivao kako će napustiti rijaliti.

Brojna publika jedva čeka početak Stanislavovog rođendana, kao bi videla kako će on da reaguje, kao i da li će reper zbog poklona koji su došli napraviti haos. 

Inače, mnogi se pitaju da li će među čestitkama koje stiću za Stanislava doći i poruka od Mionine porodice, jer je poznato da su podržavali vezu sa njim i slali mu poruke podrške pred njegov sam ulazak u rijaliti i suočavanje sa njihovom ćerkom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading