NAJSVEŽIJE INFORMACIJE IZ ELITE: Bivši takmičar obelodanio ŠOK DETALJE o Mioni, Stanislavu i Ša!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Josipović progovorio nakon napuštanja rijalitija!

NAJSVEŽIJE INFORMACIJE IZ ELITE: Bivši takmičar obelodanio ŠOK DETALJE o Mioni, Stanislavu i Ša!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Bivši takmićar "Elite" Slobodan Josipović u nedelju je napustio rijaliti jer je imao najmanji broj glasova publike. On večeras gostuje u emisiji "Pitam za druga" gde je komentarisao aktuelna dešavanja iz rijalitija. 

- Ša je neko ko kad se zaljubi, bude posvećen toj osobi. On je profil ličnosti koji može da zaboravi na neku ljubav tek kada nađe novu ljubav. On je održao govor da je došao da se dokaže Vanji, a kada se zaljubio u Mionu, on je ostavio Vanju. Ja ga negde i razumem, verovatno je jako teško, kada se stavite u njegovu poziciju, jako je teško da boravite u prostoru sa svojom devojkom i njenim bivšim dečkom. Stanislav nije ušao samo zbog izvinjenja, koje je dobio drugi dan, a i dalje...Čini mi se da ide strategijom da im rasturi odnos, zavede Poršelinu ili Maju, da Mionu ohladi, tj. da joj vrati milo za drago - rekao je Sloba.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Slobodan Josipović

Sloba se osvrnuo i na podelu budžeta svog druga Nikole Lakića, kog je upravo on po izlasku iz "Elite" postavio za ovonedeljnog vođu u rijalitiju.

- Iznenađen sam podelom budžeta, da je dao Mileni srednji budžet, da je Anđelu dao srednji budžet. On je primetio da su se udaljili i on opet daje srednji budžet. Iznenađen sam i izborom potrčka, očekivao sam da će Stanislav biti svakako, on je blizak sa Ša. Očekivao sam da ako mu je prijatelj, da će mu napraviti izbor potrčka da mu olakšaš, da staviš Stanislava i Maju ili Stanislava i Poršelinu. Miona je hladna prema njemu, on njoj kaže: "Daj mi ruku", čini mi se da treba pet minuta da se uhvate za ruku. Kao da je iskoristila taj momenat što je videla te fotografije kod Stanislava, kao da je ušla da se sveti Stanislavu i da je iskoristila Ša. Mislim da Stanislava ne intresuje ni Miona, možda manje novac, ali promocija - rekao je Josipović. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.03.2024 05:56

SAMO NEKA ON I VANJA ĆUTE...DA SU NEŠTO VREDELI, A NISU...OSTALI BI TAMO...NE ZNEM KOGA INTERESUJE I NJEN I NJEGOV KOMENTAR...ŽALOSNO...TO GOVORI O NJIMA...KAO O LJUDIMA