UČESNIK ELITE SPOPAO MAJU MARINKOVIĆ, ONA VRIŠTALA NA SAV GLAS: Jedva uspela da ga skine sa sebe, niko nije mogao ni da zamisli šta će se desiti!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je jedva uspela da se izbori sa cimerom, koji je odlučio da pređe sa reči na dela i poljubi je.

UČESNIK ELITE SPOPAO MAJU MARINKOVIĆ, ONA VRIŠTALA NA SAV GLAS: Jedva uspela da ga skine sa sebe, niko nije mogao ni da zamisli šta će se desiti!

Foto: TV Pink/printscreen

Odnos Maje Marinković i Uroša Rajačića postao je sfera interesovanja mnogih ukućana, a tokom sinoćnje žurke stvari su se dodatno zakomplikovale. Naime, Uroš tvrdi da je Maja odavno bacila oko na njega, ali da zbog odluke da ne bude ni sa kim - sada ne želi da se upusti u vezu sa njim.

S druge strane, Marinkovićeva tvrdi da ne postoje bilo kakve simpatije i da ga gleda samo i isključivo kao prijatelja, ali da joj prija neobavezan flert, koji, po svemu sudeći, Rajačić ne razume.

Uroš je juče sve vreme išao za Majom, koja mu je poručila da može da joj pravi društvo, ali bez dodira, što on nije ispoštovao, već je pokušao da je poljubi u jednom trenutku. On je iskoristio momenat, pa je poljubio u obraz, a onda krenuo ka usnama, što je izazvalo njenu burnu reakciju.

Prvo je krenula da viče na njega, a zatim ga je sklonila sa sebe i stavila mu do znanja da ne sme prelaziti granicu prijateljstva, ukoliko želi da nastavi komunikaciju sa njom:

 

- Uhodiš me po kući - rekla je Maja.

-Tvrdi pazar - rekao je Uroš.

- Treba da prihvatiš moje prijateljske savete - rekla je Maja.

- Batali se kamera - rekao je Uroš.

Inače, kako Rajačića konstantno porede sa Filipom Carem, Uroš je iskoristio priliku da iskaže svoje mišljenje o Caru, koji je jedan od najvećih rijaliti zavodnika, a niko nije očekivao da će imati za Filipa ovakve reči:

- Sa mnom tog fijaska nema, tih trouglova nema. Postojao je trenutak kad sam trebao da napravim izbor, ja sam napravio, neću biti ni sa jednom devojkom - rekao je Uroš.

- Majo, sa Boga na groba - rekao je Ivan

- Ne, nego sa groba na Boga - rekao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading