MILJANINOG NOVOG DEČKA VERENICA POKUŠALA DA UBIJE: Ima burnu prošlost, a ovi detalji će porodicu Kulić UNIŠTITI!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darijan Radomirović od Miljane krije burnu prošlost i stravične detalje.

MILJANINOG NOVOG DEČKA VERENICA POKUŠALA DA UBIJE: Ima burnu prošlost, a ovi detalji će porodicu Kulić UNIŠTITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veza Miljane Kulić sa Darijanom Radomirovićem je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi se pitaju ko je zapravo ovaj misteriozni muškarac koji je osvojio srce poznate rijaliti zvezde. Darijan je u rijalitiju "Elita" ušao kao verenik Snežane Jovičić, ali je njegov privatni život pun neobičnih i dramatičnih događaja.

Darijan je otkrio da je imao veoma komplikovan ljubavni život, te da je čak bio veren za papire sa Grkinjom. Međutim, njegova izjava da su dve žene pokušale da ga ubiju izazvala je dodatnu pažnju javnosti. On je detaljno opisao svoje iskustvo, otkrivajući da je bio izložen brojnim opasnostima, uključujući pokušaj trovanja i čak pokušaj guranja sa terase.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović i Miljana Kulić

 

- Bilo je svega, to je bio veliki horor, ja sam rešio da pomognem ljubomornoj osobi i bio sam uz nju sve vreme, ali nije vredelo. Bio sam non-stop u stanu, živeo na balkonu, jer nisam izlazio, i onda je ona mene optužila da sam gledao žene sa balkona, ali na kraju me je gurnula sa terase, ali sam preživeo. Bio sam i trovan, nije mi bilo dobro - otkrio je Darijan.

Kako vreme bude prolazilo, biće interesantno pratiti razvoj veze između Miljane i Darijana. Nakon Miljanine diskvalifikacije iz rijalitija, Darijan je iskazao svoje oduševljenje njenim povratkom, izjavivši da bi voleo bolje da je upozna. Sada kada su zajedno, javnost će sa nestrpljenjem pratiti kako će se njihova ljubavna priča dalje odvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading