ANELI ZAJAHALA JANJUŠA, NIJE MOGLA DA SE OBUZDA NA NJEMU: Pokazala GLAVNO UMEĆE, ovako je ZAVELA i ŠVALERA?

Autor:

Zadruga

22.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala umeće kojim je zavela Alena.

ANELI ZAJAHALA JANJUŠA, NIJE MOGLA DA SE OBUZDA NA NJEMU: Pokazala GLAVNO UMEĆE, ovako je ZAVELA i ŠVALERA?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon pomirenja Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, oni su odličili da jutro i novu obnovljenu romansu začine vrelom akcijom u prostoriji za rehabilitaciju. Njih dvoje su se prepustili vrelim strastima u krevetu. 

Sobom su odjekivali zvuci vrelih poljubaca, a Aneli nije mogla da se obuzda dok je jahala Janjuša. Srećna zbog pomirenja, odlučila je da pokaže Janjušu zbog čega ona treba da bude njegov izbor, a ne njena ljuta rivalka Maja Marinković

 

Podsetimo, po Janjuševom povratku u rijaliti, on je bio razočaran u Anelino ponašanje tokom njegovog odsustva i sve je delovalo da se njih dvoje neće ni pomiriti. Danima je govorio da bi mogao da spava sa bilo kojom devojkom, samo sa njom ne. Međutim, nije dugo izdržao u svojim uzaludnim obećanjima pred milionima, te je u ranim jutarnjim satima poklekao i dokazao još jednom da mu je vrela akcija preča od stava. 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić, Janjuš, Maja Marinković

 

- Koliko god da smo se svađali i imali odnos kao pas i mačka, meni je mnogo lepo sa tobom. Janjuše, ti i ja smo nešto posebno, takav nam je i bio odnos. Pokušaću da ti pomognem da te sve što se desilo manje boli. Koliko god mogu. Možda će da izgleda kao da ti se nabacujem, ali to nije moja namera. Hoću da budeš dobro, iako smo odavno ostavili emocije sa strane - pričala je Marinkovićka, dok je Janjuš samo gledao i ćutao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading