JANJUŠEVA ŽENA GODINAMA ŽIVI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Glume brak zbog rijalitija, a ovo kriju kao zmija noge?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo skandalozni dokaz o Janjuševoj supruzi, ova fotografija kruži internetom.

JANJUŠEVA ŽENA GODINAMA ŽIVI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Glume brak zbog rijalitija, a ovo kriju kao zmija noge?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Društvene mreže su ponovo uzburkane, ovog puta zbog provokativne fotografije koja je osvanula na internetu. Naime, bivša supruga poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića JanjušaEna Janjušević, našla se u centru pažnje kada je procurila njena golišava fotografija. Ono što je posebno zapaljivo jeste činjenica da ju je u izazovnoj pozi slikao misteriozni muškarac čiji identitet i dan danas ostaje nepoznat.

Međutim, od momenta kada se ova fotografija pojavila na internetu, komentari ne prestaju, a ponovo se dovelo u pitanje da li su Ena i Janjuš i dalje zajedno ili održavaju dobre odnose samo i isključivo zbog ćerke Krune.

Na Instagramu se pojavila nova "teorija", odnosno saznanje pojedinih grupa, koje prate rijaliti, a to je da Ena odavno ima novog izabranika i da je njeno pojavljivanje u javnosti sa Janjušem zapravo priča za rijaliti.

Republika

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Kako su oni to nazvali, u pitanju je Enin "švaler", odnosno ljubavnik, sa kim se Ena viđala, dok je Janjuš uživao u Zadruzi sa Majom Marinković.

Već se godinama polemiše o njihovom braku, koji intrigira javnost iz sezone u sezonu, a Ena se ni dan-danas nije oglašavala, kako bi objasnila ovu fotografiju ili otkrila kompletnu istinu o njihovom odnosu sada, nakon razvoda.

- "Evo, isti su, i Ena ima švalera", "Ma, sve rade zbog rijalitija, odavno nisu zajedno", "Opaaa, i Ena ima novog"... - bili su samo neki od komentara za ovu fotografiju.

Republika

Foto: Printscreen

Ena Janjušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

20.01.2024 19:30

Šta lupetaju ove budale - to verovatno Anelini fanovi ili Sita pišu!!! Kako onda Janjuš stanuje sa njom u Kotežu, kada nije u rijalitiju?!!!!!

Nadice

20.01.2024 20:13

Sita ne prati rijaliti ,ona ima 4 djece i unuce,zena radi dan noc a i nisu naklonjene Janjusu jer zele za Aneli porodicnog covjeka