JANJUŠU STIGLE STRAVIČNE PORUKE ZA ANELI: Ovo će uraditi odmah po povratku u Elitu, u sve umešana i Ena?!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je dobio upustva za povratak u Elitu, tiču se veze sa Aneli.

JANJUŠU STIGLE STRAVIČNE PORUKE ZA ANELI: Ovo će uraditi odmah po povratku u Elitu, u sve umešana i Ena?!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon nedavne porodične tragedije, javnost je bila šokirana vestima o smrti mlađeg brata poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića, poznatijeg kao Janjuš. Mihailo Janjušević je iznenada preminuo, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj tugi. Nakon sahrane, mediji su izvestili da je Janjuš viđen na planini Zlatibor, gde je odlučio da potraži mir i spokoj kako bi se oporavio od nepojmljivog gubitka.

Danima nakon sahrane brata Mihaila, Janjuš se oglašavao putem Instagram profila, gde je objavljivao fotografije iz porodičnog albuma, a reči podrške neprestano su mu stizale.

Dok su ga jedni savetovali da prestane gledati fotografije, jer će mu biti teže, drugi smatraju da je Janjušu sada mesto pored supruge, Ene, i ćerke Krune. Oni su mu pisali da batali vezu sa Aneli Ahmić i da se napokon posveti porodici, a Janjušević nije reagovao na ove komentare i poruke:

- "Janjuše, mesto ti je pored žene i deteta, ne treba ti Aneli", "Treba da budeš sa Enom i Krunom", "Gledaj Enu i Krunu kao Boga", "Neka ti Ena i Kruna daju snagu da nastaviš dalje" - glasili su neki od komentara ispod njegove poslednje objave na Instagramu.

 

 

Podsetimo, Aneli nestrpljivo čeka njegov povratak u Elitu, a šta će se dogoditi, kada se Janjuš bude pojavio na vratima Bele kuće, ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Latica

10.01.2024 14:54

Haha babe se uzivile u ulogu ,odredjivale bi zivot odraslom covjeku.Svakako nema sanse da Jasko bude sa Aneli,nakon sto hiljada poruka ,audio,video zapisa protiv nje .James Bond cura nije dobrodosla ni u jednu familiju, radi njene proslosti ali kada vidis malo bolje i Stanija je ista ona ,dok se Musatfa trudio da objavi sve o James Bond curi i njenoj vezi sa tim nekim ,objavise da je istim frajerom i njegova omiljena Stanija bila .Oni su rijaliti sami po sebi .Ena je divna ,pozdrav za nju