ANELINA ĆERKA DOBILA TIKOVE! Dete plače i doziva majku, VANREDNO STANJE u domu učesnice Elite! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerkica svakodnevno pati za majkom, ali je ukućani ubeđuju da je nemoguće da je sada vidi, pa jedva čekaju da izađe u spoljni svet!

ANELINA ĆERKA DOBILA TIKOVE! Dete plače i doziva majku, VANREDNO STANJE u domu učesnice Elite! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ćerka Aneli Ahmić je pod nadzorom drugih ljudi u porodici dok se ona takmiči na imanju u Šimanovcima, a kako smo saznali, njeno dete sada ima tikove jer mu fali majka! Naime, Ćerkica svakodnevno doziva majku, ali je ukućani ubeđuju da je nemoguće da je sada vidi, pa jedva čekaju da izađe u spoljni svet.

- Aneli je u rijalitiju i već sada dete počinje da kuka za majkom. To se i ranije dešavalo, ali sada više ne mogu da kontrolišu situaciju. Inače je bila ćerkica pod stresom, ali sad više nikakva skretanje pažnje ne pomaže. Znaju da će problemi tek da se pogoršavaju - priča nam upućen izvor i dalje otkriva šta se dešava:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ćerkica ima tikove, a do skoro nisu smeli da gase televizor. Stalno je tražilo dete da gleda majku, a većinom su u kadru njene svađe. Nisu smeli da pale televizor kad vide da Aneli plače, znate kako sve to utiče na dete. To su strašne stvari. Svi mislimo da bi bilo najbolje da ona što pre izađe napolje - priča izvor.

Podsećamo, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš neprestano se svađaju otkako se on vratio na imanje. On je bio napolju neko vreme jer je izgubio brata Mihaila Januševića, pa se vratio tužan i bez ikakve želje da sa Ahmićkom produbi odnos.

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

 

 

- Nemam živaca da sad ispravljam krive drine sa Aneli. Neka radi šta hoće, ništa me ne zanima! Samo hoću da razbistrim glavu. Dovoljno mi je teško i ovako, samo mi još svađe u rijalitiju fale - pričao je bivši košarkaš u emisijama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiks

20.01.2024 19:14

Ne ostavlja se malo dete bez majkee , da bi se zaradile pare. To lose uticr ns psihicki rszvojdeteta.

Jovanka Derventa

20.01.2024 19:56

Asmine ako je ovo tacno, vec nocas uzmi dijete.Tebi ne treba nikakva dozvola nikoga, ti si otac,ona je tvoja kcerka,prijaveljna je istoj tvojoj adresi u Austriji,imate isto drzavljnastvo ,mala je u drugoj drzavi bez majke mjesecima,ostavljena.Ne budi sebican,nego idi po dijete da ti kcerka ne oboli .Aneli govori da ce i iducu sezonu uci radi Janjusa,da joj sad jave da si zueo dijete ona okom ne bi trepnula.Ne osjeca ona malu ,jadno to dijete .