GOLA ANELI AHMIĆ U ELITI: Janjuševa bivša pokazala CICE NA IZVOLTE, procurio ŠOK snimak!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se golišave fotke Aneli Ahmić koje kruže internetom.

GOLA ANELI AHMIĆ U ELITI: Janjuševa bivša pokazala CICE NA IZVOLTE, procurio ŠOK snimak!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Poslednjih dana društvene mreže su uzburkane zbog snimka koji je procurio, a na kome se vidi rijaliti takmičarka "Elite" Aneli Ahmić kako pokazuje gole grudi u svojoj spavaćoj sobi. Snimak, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, prikazuje Aneli kako se presvlači u pidžamu, a u jednom trenutku otkriva svoje potpuno gole grudi pred ogledalom.

Odmah po objavljivanju ovog snimka, društvene mreže su preplavljene komentarima i reakcijama javnosti. Mnogi korisnici su izrazili šok i nezadovoljstvo zbog ove situacije, dok su drugi stali u odbranu Aneli, tvrdeći da je ovo privatni trenutak i da takvi snimci ne bi trebalo da budu objavljivani bez njenog pristanka.


Iz tima Aneli Ahmić stigao je zvaničan komentar u kome se ističe da je ovo privatni trenutak i da je Aneli duboko uznemirena zbog toga što je njen intimni trenutak dospeo u javnost. Takođe, istaknuto je da će Aneli preduzeti sve neophodne korake kako bi zaštitila svoju privatnost i integritet.

Ovakvi slučajevi izazivaju pitanja o privatnosti i zaštiti podataka na internetu. Mnogi pravni stručnjaci ističu da je neovlašćeno snimanje i objavljivanje ovakvih sadržaja kršenje privatnosti i podsećaju da su takvi činovi kažnjivi zakonom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 


Slučaj snimka koji prikazuje rijaliti takmičarku Aneli Ahmić kako pokazuje gole grudi u svojoj spavaćoj sobi pokrenuo je brojna pitanja i rasprave o privatnosti, zaštiti podataka i pravima javnih ličnosti. Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji skreće pažnju na važnost poštovanja privatnosti i saglasnosti prilikom objavljivanja ličnih sadržaja na internetu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

20.01.2024 19:28

Svako pokazuje ono sta ima, nece valjda diplomu koju nema (osim one iz Bujanovca)