ANELI AHMIĆ TRPI STRAVIČNE BOLOVE: Lice joj se DEFORMISALO, sva je izobličena! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.01.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić u velikim bolovima!

ANELI AHMIĆ TRPI STRAVIČNE BOLOVE: Lice joj se DEFORMISALO, sva je izobličena! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Prošle noći u emisiji ,,Pitanja novinara" Aneli Ahmić odgovarala je na pitanja predstavnika sedme sile, a tom prilikom imala je potrebu da sebe predstavi kao žrtvu, te je sve vreme ponavljala kako joj nije dobro i da joj glava ,,trne". 

Podsetimo, Aneli je pre toga napustila imanje u Šimanovcima, jer je morala na suočavanje zbog deteta, kako je ona tvrdila. Naime, Aneli je ispričala Mioni Jovanović da ju je Asmin Durdžić tužio da joj uzme dete, zbog čega je ona morala da ode na sud, kako bi rešila situaciju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić ELita 7

 

Po povratku na imanje u Šimanovcima, Aneli je istakla uživo u programu da nije mnogo sposobna da priča, jer je iscrpljena, ali je predstavila i preuveličala, jer je kasnije najnormalnije funkcionisala sa ostalim cimerima i nije joj bilo teško da se svađa sa Majom Marinković zbog Marka Janjuševića Janjuša. 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković

 

- Darko, glava mi trne, ja nsiam spavala 20 sati, nije mi dobro, ne znam ni sad da pričam. Skupljam snagu, evo skupljam je - požalila se Aneli. 

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Glava me je zabolela kad sam čula da Stanija daje za sebi pravo da pokušava da uzme Aneli dete, baš me je potresla situacija. Ona sebi daje za pravo da bude maćeha nekome pored žive majke, to ni jedna normalna osoba sebi ne bi dala za pravo, ljudi se ne boje Boga kada su takve stvari u pitanju. Koliko nisam mogla očima da je gledam, sad još više, sad da je ovde išutirala bi je kao najveću pačavru. Ko je ona prolaznica u Asminovom životu, neka rodi svoje dete pa neka upravlja njime a ne da kroji nekome drugom sudbinu. Svima je jasno koliko je Aneli požrtvovana majka i koliko voli svoje dete. Što se tiče Janjuševe ljubavi ja sam sumnjala u to ali me je brzo razuverio, koliko mu je stalo do njega to ne može da se folira. Mislim da je Aneli ušla u to zbog rijalitija, kako bi se ohladila od Asmina, nju samo zanimaju muškarci koji imaju novac. Vidi se da se nije ni malo potresla zbog Janjuševe tragedije, ovde se sad ponaša prema njemu kao da je ne zanima toliko. Sad je orna za raspravu a do malopre je bila umorna, boli je istina pa se štreca. Vidi se da joj je samo stalo do tog Alena, meni u životu ne bi stalo ni do koga da mu se sviđa ovde neko. On je sigurno razočaran što ga je lagala, stalno ga izbacuje iz takta a ona mu je vratila spominjanjem nekog bivšeg pajtosa. Što se tiče Maje, naravno da je ljubomorna na nju zato što je Maja dobar čovek i zato što je imala iskrene emocije prema njemu -rekla je Miljana

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deset u pola

20.01.2024 16:01

Zena je dobila tenzionu glavobolju ,zasto ste tako surovi prema njoj.Moram reci Asmin ma koliko je ludjak prema Aneli ipak ima srca za nju.Kada je vidio da se ponizava sa Janjusem moleci za njegovu ljubav on je reagovao da je opameti uzimanjem djeteta.On joj je veci prijatelj nego sestra, koja je trebala reci Janjusu da odjebe od njene sestre .Aneli je ponizena zena.Nijedna zena ne treba da moli za ljubav muskarca