NE MARI ZA BOLESNU BABU U BOLNICI, PREČA JOJ AKCIJA SA BOJANOM: Anđela završila u JORGAN PLANINI!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović spavale su zajedno!

NE MARI ZA BOLESNU BABU U BOLNICI, PREČA JOJ AKCIJA SA BOJANOM: Anđela završila u JORGAN PLANINI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti takmičarka ,,Elite 7" Bojana Pavlović je nedavno privukla pažnju javnosti kada je raskinula sa Anđelom Šparavalo, nakon što je obnovila druženje sa Slađom Lazić Poršelinom i Danijelom Dujkovićem Munjezom. Ovo iznenađujuće raskidanje veze je ostavilo mnoge u šoku, ali neočekivani rasplet događaja je samo dodatno zbunio javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 


Nakon što su se Bojana i Anđela rastale, mnogi su se pitali da li će njihov odnos ikada biti isti. Međutim, nedavni događaji su bacili potpuno novo svetlo na njihovu vezu. Naime, uprkos prethodnom raskidu, Bojana je neočekivano legla kraj Anđele i njih su dve zaspale zajedno. Ovo je izazvalo lavinu komentara i nagađanja da li je ovo možda znak pomirenja između njih.

Da li je ovo samo privremeni povratak ili znak da su se Bojana i Anđela konačno pomirile, ostaje da vidimo. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo dalji razvoj njihovog odnosa i da saznamo da li će ova ljubavna priča dobiti srećan kraj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Đparava

 

Ne, nije, ne mogu da pričam o tome. Vezano je za moju baku i deku...Mene nikada nije voleo zbog moje majke, ona je uspela u životu. To je mamin rođeni brat, stariji. Nije voleo majku jer se sama izgradila kao ličnost, a on je uvek zavisio od bake i deke. Upoznao je moju ujnu koju nisam videla pet, šest godina i sestru. Oni su se upoznali na moru, nakon toga se rodila moja sestra. Pokušavala sam da je tražim preko Instagrama ili preko nekih ljudi. Nisam uspela da dođem do nje, našla sam ujnin Instagram i odbila mi je zahtev na Instagramu. Dolazila sam i ulazila nekoliko puta, nakon toga sam otišla kod moje bake, to je od moje mame mama. Moja ujna je htela da se odvoji od mog ujaka, nije je tukao, ali je prevario. Ja imam sestru koju ne znam da imam. Ja tu moju drugu sestru ne znam, nikada je nisam videla, da je meni neko pokazao.. Uvek je švrljao i išao svuda.On je video da sam njegovoj ćerki dala da jede pesak, uterao mi je strah, a ja sam to rekla mom ocu i mom stricu. Moj stric je malo burniji i na to gleda malo drugačije. Moj otac je mirniji i nikad nije u fazonu da će nekoga da udari, a stric je takav da ako mu se dira na dete, da će da popeni - govorila je Anđela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading