ANĐELA SASLUŠANA U TAJNOSTI: Bojana POVILENELA, svi se zaledeli zbog njenih reči (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući zbog nove svađe!

ANĐELA SASLUŠANA U TAJNOSTI: Bojana POVILENELA, svi se zaledeli zbog njenih reči (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Razgovor između Anđele Šparavalo i Slađe Poršeline Lazić izazvao je žestoku reakciju Bojane Pavlović. Naime, učesnica "Elite" je odmah uputila oštre reči svojoj partnerki, optužujući je da govori gluposti o porodici, a Bela kuća se orila.

- Anđela, nemoj da lupetaš gluposti i da govoriš o porodici. Ujak ima svedoke da nije uradio ono za šta si ga optužila. Majka ti je ženo negirala da je do toga došlo, osvesti se - rekla je Slađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Anđela Šparavalo

- Anđela, odmah da si došla - dodala je Bojana.

- Šta se desilo? - upitala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Šparavalo

- Šta ti imaš da pričaš sa Slađanom?! Pričaj sad i sa Munjom. Beži da te ne gledam! Budaletino jedna bolesna, sad se skloni od mene - kazala je Bojana.

- Šta sam uradila? - upitala je Anđela.

- Marš! Neka radi šta hoće, samo nek mene ostavi na miru - besnela je Bojana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Šparavalo

Podsećanja radi, nedavno je u emisiji "Gledanje snimaka" emitovan razgovor Anđele Šparavalo sa njenom porodicom, koji je imala tokom poseta za Novu godinu. Njeni najbliži su tad izgovorili najstrašnije reči za Bojanu Pavlović, a takmičari su je osudili što je nakon svega ostala u ljubavnom odnosu sa njom, a u isto vreme nije ni pokušala da zaštiti svoju devojku, zbog čega je sad mnogi smatraju folirantom koji je spreman na sve zarad dobre priče u rijalitiju. 

Ja uopšte nisam na silu sa Bojanom, imam emociju i oni meni ne mogu da zabranjuju da ja volim, ako hoće neka prihvate to, ako ne opet dobro. Ja sam pokušala da se odaljim od Bojane zbog njih, ali jednostavno nisam mogla da istrpim da joj se ne javim, ne mogu da se sklonim od nje u ovom prostoru, jednostavno mi se sviđa i to je to - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading