TAKI ČUO KO MU JE ZAPALIO AUTOMOBIL, ZAHTEVA HITNU REAKCIJU: Šok informacija stigla do Majinog oca, ovo nije mogao ni da sanja!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takiju Marinkoviću nedavno je zapaljen automobil, a sada je čuo ko bi mogao da stoji iza svega.

TAKI ČUO KO MU JE ZAPALIO AUTOMOBIL, ZAHTEVA HITNU REAKCIJU: Šok informacija stigla do Majinog oca, ovo nije mogao ni da sanja!

Foto: ST/Nikola Mutić, shutterstock

Nakon što su mediji preneli vest o paljenju automobila Radomira Marinkovića Takija, poznati su počeli da iznose svoje teorije o ovom incidentu. Među njima se istakla i Maca Diskrecija, koja je izrazila uverenje da je Taki ušao u opasne probleme sa mafijašima. Ona je javno izjavila da je sigurna da je Taki upleten u neke ozbiljne probleme, te da se radi o veoma ozbiljnoj situaciji. Maca je dodala da poznaje Takija iz viđenja, ali da je uverena da je on upao u neke probleme u koje nije smeo.

- Da su mu to napravili Majini hejteri i antifanovi kako je rekao i sam, to bi se sve desilo i ranije... Nije to istina, mislim da se Taki upleo u neke probleme u koje nije smeo... Takija znam iz viđenja, u prolazu smo se videli, preporučivao mi neke drugare, zvao me na kafu, ali sam mu rekla da ja za pare to ne radim, to mora da se zna – istakla je Maca.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock

Taki Marinković

 

Taki, otac Maje Marinković, odmah je odgovorio na ove Macine prozivke, pa joj poručio da odmah ode u policiju i prijavi ljude, za koje sumnja da su mu uništili automobil:

- Ako bilo ko ima informacije o tome ko mi je zapalio kola, neka ide u policiju, ja ne smem da dajem izjave dok traje istraga. Svi ti koji se sad prave pametni i tvrde da znaju istinu, neka odmah idu u policiju da prijave sve – rekao je Taki za Alo! 

Podsetimo, otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je prošle nedelje, najpre, video snimak svog spaljenog automobila, a zatim je pokazao da je još nekoliko vozila koja su se našla na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading