ŠOK PRIZNANJE TIJANE AJFON: Progovorila o Takijevom zapaljenom autu, pa ponovo PROZVALA Maju!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta otkrila da je zbog strašnog incidenta pokušala da stupi u kontakt sa Marinkovićem!

ŠOK PRIZNANJE TIJANE AJFON: Progovorila o Takijevom zapaljenom autu, pa ponovo PROZVALA Maju!

Foto: youtube.com/AmiG Show, Republika.rs, instagram.com,printscreen/RTVPink

Takmičarka "EliteMaja Marinković nedavno je u emisiji "Pitanja gledalaca" saznala šta je njena bivša drugarica Tijana Ajfon govorila o njoj u emisiji "Pitam za druga", nakon čega se oglasio Majin otac Radomir Marinković Taki i opleo po Majinoj bivšoj drugarici, zbog čega je nastala nova drama u medijima. 

Međutim, njihovu dramu prekinuo je skandal kad je Takiju zapaljen auto, a Tijana je sad u jendoj emisiji otkrila da je pokušala da stupi u kontakt sa Marinkovićem, kako bi mu pružila podršku zbog situacije u kojoj se našao, ali joj se on nije javljao na telefon. 

- Bez obzira na naše stanje, iskreno, jesam, pozvala sam ga. Odblokirala sam ga jer sam bila ljuta na njega nevezano za Maju. Verovatno je bio u haosu, meni je isto bio zapaljen auto, posle smrti porodice to je meni bio najveći stres. Razumem ga i koliko god da nisam dobra sa njim i sa Majom, ljudski je da kad sam sa nekim provela toliko vremena pitam kako je i da dam reči podrške. Nije se javio, razumem i nadam se kad vidi poziv da će da se javi - govorila je Tijana, a onda komentarisala to što Maja nije imala empatije kad je njoj bio zapaljen auto: 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, Instagram.com

Taki Marinković, Maja Marinković i Tijana Ajfon

- Veći prijatelji su bili ljudi od kojih nisam očekivala, nego Maja. Mene je to razočaralo kao čoveka, ali neći da pričam ružno o njoj i iznosimn tajne. Ja bih se njoj javila na ulici, a mislim da ona to ne bi uraidila. Maki, puno sreće u rijalitiju jer drugačije ne znaš da živiš - poručila je Tijana Ajfon u jendoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading