TAKIJU ZAPALJEN AUTOMOBIL: Jeziv prizor demoliranih kola, POLICIJA I VATROGASCI hitno reagovali! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.12.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte slike sa lica mesta!

TAKIJU ZAPALJEN AUTOMOBIL: Jeziv prizor demoliranih kola, POLICIJA I VATROGASCI hitno reagovali! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, shutterstock

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, jako je aktivan na društvenim mrežama, a jutros je sve zaprepastio i preplašio objavom na njegovom Instagram storiju. 

Naime, Marinković je tokom noći lupomovao po centru Beograda, a onda usnimio zapaljen automobil. Na snimku se vidi da su reagovali policija i vatrogasci, a na kolima je totalna šteta. 

Još uvek nije poznato da li se radi o Takijevom automobilu ili nekom od njegovih prijatelja, jer se on još uvek zvanično nije oglasio, ali pošto je strašan incident snimio za svoj Instagram profil, na društvenim mrežama se pretpostavlja da se radi o njemu. 

Slike strašnog prizora koji je podelio Marinković možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Inače, Taki je svakodnevno u društvu atraktivnih devojaka, sa kojima izlazi do jutra. Da li se možda zamerio nekom ili je ovo samo slučajnost ostaje nam da vidimo. Takođe, mnogi su pričali da je njegova ćerka Maja više puta viđena u društvu krimosa, kao i da on poznaje mnoge, čime ova misterija još više dobija na značaju.

Podsećamo da je Taki imao velike proble sa zdravljem zbog svakodnevnog nerviranja, te da je zbog istih završavao u bolnici. Kako je tada isticao stres mu je nabijala njegova naslednica, budući da je bila sa nekim momcima, koji po njegovom mišljenju nisu bili za nju.

- Maja će me u grob oterati. Zbog nje i njenih izabranika se svakodnevno nerviram. Ne mogu više ovako. Pritisak mi je 200, ima da šlogiram,ako nastavim ovako - rekao je Taki jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading