ZBOG ABORTUSA SAM JE VODIO KOD NEUROPSIHIJATRA: Taki ne može da prežali što mu Maja nije podarila UNUČE, otkrio nepoznate detalje njene TRUDNOĆE sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković progovorio o najtežem periodu u životu njegove ćerke!

ZBOG ABORTUSA SAM JE VODIO KOD NEUROPSIHIJATRA: Taki ne može da prežali što mu Maja nije podarila UNUČE, otkrio nepoznate detalje njene TRUDNOĆE sa Janjušem!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink

Otac Maje Marinković, Taki Marinković u jednoj emisiji govorio je o svom životu, ali i ćerkinom učešću u rijalitiju, kao i problemima kroz koje su prošli zbog njegovih ljubavnih veza. 

Taki je prvi put govorio o bolnom periodu kroz koji je Maja prošla zbog abortusa, pa priznao da je njemu to bio najteži period u životu, a da je ćerku morao da vodi kod neuropsihijatra. 

- Maja je za 7 dana u "Eliti" napravila krš i lom, a pojavila se kao najveća zvezda. Ona nema nikog napolju, mislim da će da dominira i ja se nadam prvom mestu. Tamo se dešavaju čudne stvari, sklapaju se brakovi i rasturaju. Maji je sve dozvoljeno, ona je zvezda. Što se tiče Janjuša mislim da je i dalje zaljubljen u Maju Marinković. On je nju mnogo povredio, bila je trudna sa njim, a on joj se nije obratio. Janjuš je ljubomoran jer mu je odnela kadar i priča se ne vrti oko njega. Ja nisam znao da je Maja trudna, ja sam saznao od njene mame kad je sve to prošlo. Ona je nešto krila i nije smela da prijavi, pa je sa mamom otišla kod doktora na abortus. Ona je ležala u krevetu par dana, a onda sam video infuziju na ruci i počela je da plače i rekla: "Moram da priznam, bila sam trudna". To mi je možda bio najteži trenutak u životu. Jedva čekam da postanem deka, nema veze čije je, to je moje unuče. Teško sam podneo, on je provocirao Maju i o njemu nemam lepo mišljenje. Ja sam Maju vodio kod neuropsihijatra, jedva je to prebolela. Nije joj bilo dobro, mesec dana je patila i tugovala. Želim da šetam unučiće po dvorištu, ja se pored nje nisam oženio i Maja je ceo moj život - govorio je Taki Marinković za Alo. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
IGOR

28.11.2023 08:30

bravo Taki podryi svoju cerku tako rade tate poydrav

IGOR

28.11.2023 09:35

MAJA JE CARICA IMACES TI TAKI PUNO UNUCAD