PRODUKCIJA PRELOMILA! Taki Marinković ulazi večeras u Elitu - "Spreman sam da se suočim sa Janjušem, pozlilo mi je od njega"

Autor:

Zadruga

26.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da večeras u Elitu stiže Taki Marinković!

PRODUKCIJA PRELOMILA! Taki Marinković ulazi večeras u Elitu - "Spreman sam da se suočim sa Janjušem, pozlilo mi je od njega"

Foto: ST/Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Večeras u studio kod voditeljke Ane Radulović stiže otac Maje Marinković, Taki Marinković. Kako saznaje Republika, Taki će biti specijalni gost, nakon samo dve nedelje pošto je njegova ćerka ušla na imanje u Šimanovcima. 

Takija smo pozvali za komentar, kako bismo proverili ova saznanja:

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Maja Marinković i Taki Marinković

- Istina je, vi sve saznate! Večeras sam spreman da uđem u Elitu i obračunam se sa Janjušem, ono mi je skandal što sam video da je Maja ponovo otišla u rehab. Više neću ni da gledam, jer neću ponovo da prolazim kroz isti stres, zbog njih sam koliko puta završavao u hitnoj, ne želim opet da mi skače pritisak - rekao je Taki za Republiku

Foto: Republika.rs, ST/Dragan Kadić, youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković i Taki Marinković i Janjuš

 

Podsetimo, Maja je u ranim jutarnjim satima završila kod Janjuša u krevetu, gde su pričali o njihovom odnosu. Kada su se kamere ugasile, Marinkovićeva je iskoristila priliku da bude uz bivšeg dečka, jer je on imao pad energije, zbog svađe sa Aneli Ahmić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

26.11.2023 19:00

Ulazi Taki Incest, da smiri ćerkine potrebe? I hoće oboje su teški klošari i mentalno zaostali🤮🤮🤮