MAJA MARINKOVIĆ POBEGLA U ELITU OD TAKIJEVIH ZELENAŠA? Starletin otac u DUGOVIMA do guše!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković zbog načina života kojim živi njegove ćerka, navodno pozamljuje novac od zelenaša!

MAJA MARINKOVIĆ POBEGLA U ELITU OD TAKIJEVIH ZELENAŠA? Starletin otac u DUGOVIMA do guše!

Foto: ATa Images

Maja Marinković nedavno je ušla u rijaliti ,,Elita", a sada se pojavila informacija da je na pravdi boga optužena da se bavi najstarijim zanatom. Naime, kako piše Skandal, njeni prijatelji i osobe koje je odlično poznaju kažu da je to čista glupost. 

Poznato je da Maja finansira i svoje momke, ali i prijatelje, i da nikada nije dozvolila da joj neko nešto plati:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Maja Marinković je sve, ali nije k*rva. Ona i ako menja partnere, ona vodi ljubav i ima odnose isključivo sa nekim ko joj se dopada. Uopšte mu ne gleda u novčanik, Šta više ona plaća svima sve i ručkove i stan i sve ostalo. Međutim, da bi ona tako živela, Taki uzima pare na kamatu od zelenaša. Toliko se zadužio da je postalo pitanje kako će sve to da vrati pošto nema zanimanje. Taki priča da Maja po nasledstvu ima dosta para i da je on tako kupio auto - započinje prijatelj i nastavlja za Skandal:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Međutim, istina je da je Maja dobila u nasledstvo neke stvari, ali to je daleko manje od stila života kojim ona živi. Zarađuje ona i od društvenih mreža nešto, ali to nije dovoljno, već Taki koji ima želju da Maja živi kao kraljica, pozajmljuje pare. Maja to ne zna, a kada bi saznala sigurno je da bi povukla ručnu, jer ne bi volela da njen otac ima bilo kakvih problema zbog zelenaša - priča njen dobar prijatelj. 

Inače za Marinkovićevu kažu da je jako dobar čovek i da bi pomogla svojim prijateljima u pola dana, u pola noći. Bukvalno, kažu da bi gaće skinula sa sebe i da bi dala. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mačka iz čačka

07.12.2023 08:51

toliko dobar drug da im uzme muža haha, sacuvaj me Boze takvih prijatelja