ANELI ZADOVOLJILA SVE JANJUŠEVE POTREBE: Vruće scene u krevetu, on priznao da ga je posle ovoga KUPILA ZA CEO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od strasti, bivši košarkaš više ne može da obuzda osećanja.

ANELI ZADOVOLJILA SVE JANJUŠEVE POTREBE: Vruće scene u krevetu, on priznao da ga je posle ovoga KUPILA ZA CEO ŽIVOT!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nekoliko dana nisu razgovarali, ali su uspeli da pronađu zajednički jezik i svom odnosu daju još jednu šansu. Njih dvoje su ležali u Anelinom krevetu, jako prisni, a ona je svoju nogu prebacila preko njega. 

Janjuš joj je priznao da nikad ni sa kim u rijalitiju nije bio ovako prisan i da nema razloga da bude ljubomorna jer ne postoji devojka sa kojom će imati sličan odnos. Bivši košarkaš je takođe istakao da ga je Aneli kupila u njihovoj svađi, kad ga je kulirala danima i pustila da ohlade glave. 

- Zamisli da ti sa nekim bude lepo kao sa mnom - rekla je Aneli. 

- Ne postoji niko. Ne mogu ni sa kim biti u dodiru kao što sam sa tobom, u ovakvoj pozi. Kad me vidiš sa nekim ovako... Ovo ne može da se desi nikad, najozbiljnije. Ovo sam samo tebi dopustio. Ovo u žiovtu nije, da se razumemo. Nemoj polse što ovo ili ono, ja se ni sa jednom devojkom, niti bilo šta imam. Molim te, vodi računa. Dobila si nešto što od mene ovde niko nije dobio, da li ti je to jasno? - pričao je Janjuš.

- Nećemo to da pričamo, samo ćemo da se posvađamo - dodala je Ahmićeva i zagrlila Janjuša. 

- Kad smo se posvađali i sklonila si se, ti si me sa tim kupila. Ima više razloga što to nisam prišao, ali si me oduševila, iskreno ti kažem. Ja sam rekao sebi: "Bože, da li je moguće da je ovako pametna i kulturna, da me ne provocira i ne smara?" - nastavio je Janjušević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading