JANJUŠEV BEG IZ ELITE SVE IZVESNIJI! U emisiji uživo otkriveno zbog čega će NAPUSTITI rijaliti!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelja Marka Janjuševića Janjuša otkrio zbog čega bi bivši košarkaš mogao da napusti "Elitu"!

JANJUŠEV BEG IZ ELITE SVE IZVESNIJI! U emisiji uživo otkriveno zbog čega će NAPUSTITI rijaliti!

Foto: Republika.rs

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola sinoć je bio gost voditeljke Dalile Dragojević u emisiji "Pitam za druga". Između ostalog, Zola je govorio o odnosu svog prijatelja Marka Janjuševića Janjuša sa Aneli Ahmić, što je jedna od glavnih tema u "Eliti".

Zola je ubeđen u to da Janjuš neće izdržati do kraja rijalitija, već da će se prepustiti ljubavi sa njom, ali i da neko može da ga isprovocira i da bi zbog toga napustio rijaliti.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Lazar Čolić Zola u "Pitam za druga"

- Ja ne mogu da verujem kako Janjuš ima onoliku samokontrolu i da se može suzdržati, skidam mu kapu. Ako on izdrži do kraja rijalitija da ne bude sa Aneli, napraviću jednu opkladu. Ja garantujem da neće moći idržati iako bih ja to voleo jer mi je mnogo jači kada je sam u rijalitiju. I bez ovoga je previše interesantan i njegov humor je specifičan. Ja znam kako izgleda kada se Janjuš zaljubi - rekao je Zola u "Pitam za druga", pa dodao:

- Možda se može desiti ako uđe u vezu da ga neko isprovocira, pa da napusti rijaliti, ali od ovog konkretno odnosa on neće bežati. Po onome što ja vidim na klipovima, neće moći da se suzdrži, iako mnogi govore da je sve samo rijaliti priča - zaključio je Čolić.

Podsetimo, Janjuš je više puta najavljivao da će do Nove godine izaći iz rijalitija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading