"TRAŽIO JE STVARI KOJE NISAM ŽELELA" Jovana Cvijanović iznela PRLJAV VEŠ iz odnosa sa MC Stojanom i njegove TAJNE IZ KREVETA!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" razvezala jezik o bivšem dečku, koji ju je naprasno ostavio!

"TRAŽIO JE STVARI KOJE NISAM ŽELELA" Jovana Cvijanović iznela PRLJAV VEŠ iz odnosa sa MC Stojanom i njegove TAJNE IZ KREVETA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Počela je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ana Radulović najavila je klip na kom Marko Janjušević Janjuš ogovora Jovanu Cvijanović, te ističe da ona samo traži razlog da bude u njegovom prisustvu. Tokom sukob u emisiji, dotakli su se njenog odnosa sa MC Stojanom.

- Umorila sam se da se bilo kome pravdam i objašnjavam. Još jednom ću reći da nisam pravila nasilnika od njega - rekla je Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Voditeljka je upitala Aneli Ahmić da li smatra da je Jovana iskrena.

- Traži razlog da priđe i te kako, ali ne znam da li je iskrena ili ne - dodala je Aneli.

- Meni kad se gleda, ja ću da gledam, kad hoću da priđem, ja priđem. Meni kad se nešto radi ja ću da uradim - dodala je Cvijanovićeva.

- Baš juče se desila scena gde traži razlog da priđe. Jedno veče smo šetali i on je video nju, zastao i rekao da neće tamo hoće na drugu stranu. Striktno ne želi kontakt sa njom - rekao je Munjez.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

- Ja sam malo brutalniji i otvoreniji, kakvo mišljenje imam o njoj. I kad si surov neće da dopre do njenog mozga i glave da joj treba pomoć. Nije istina da ja hoću da je ponizim, kažem to iz dobre namere. Sa njom se nisu bavili oni koji su trebali - rekao je Janjuš.

- Sa mnom su se i te kako bavili ljudi, to je jako ružno - rekla je Jovana.

- Ja ne bih spavao da neku noć treba da prespavam gde i ona. Da li je normalno da devojka za momka sa javne scene (MC Stojana) sa kojim je bila kaže da se je*e u du*e. Rekla si i da ti je tražio se*s u gu*u - rekao je Januš.

- Rekla sam da je u dosta navrata tražio stvari koje ja nisam želela  - rekla je Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading