ZALJUBLJEN U ANELI, A JOVANU HVATA ZA INTIMNE DELOVE: Ogorčena bivša zadrugarka UNIŠTILA Janjuša!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić osudila Janjuša zbog ponašanja u "Eliti"!

ZALJUBLJEN U ANELI, A JOVANU HVATA ZA INTIMNE DELOVE: Ogorčena bivša zadrugarka UNIŠTILA Janjuša!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Voditeljka Dalila Dragojević nedavno je u emisiji "Pitam za druga" ugostila pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić, koja je komentarisala i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, ali i njegovu intimu sa Jovanom Cvijanović.

- Ja znam da je narodu zanimljivo da gleda ovo, ali ja da sam na Anelinom mestu rekla bih: "Liče, vučeš me za noć već dva meseca, odluči se". Ovo mi je zanimljivo kao gledaocu, ali da sam unutra, mislim da bih pitala: "Izvini, šta ti je cilj?! Je l' si se razveo ili nisi?! Je l' imaš kod kuće ženu ili nemaš?", ako nemaš: "Šta radiš sa ovom devojkom?", a ako imaš: "Šta radiš sa svim ovim devojkama?". Je l' može neko da mi objasni poentu rečenice: "Mi se ovde nećemo smuvati jer on ima kod kuće ženu"?! Skloni se onda od njega i idi ako vidiš da neće. Sada polako kreće da je ismeva što mi se ne sviđa, jer možeš da je ismevaš ako od starta ne veruješ u ono što ona priča - rekla je Rešićeva.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

- Imali smo uključenja gde gledaoci kažu da on dosta ponavlja neke fore - rekla je voditeljka.

- Da, sad je već izanđalo. Mislim da je zaljubljen u Aneli, ne znam kakva mu je situacija napolju - istakla je Rešićeva.

- Kada je u prošloj mojoj emisiji bio Bane Đokić, rekao nam je da je neko iz njegove porodice blizak sa Janjuševom taštom koja je rekla da on obećao da neće napraviti nijedan skandal i da sve što budu videli biće šala - rekla je Dalila.

- Biće šala što malu Jovanu hvata za grudi i intimni deo tela?! - rekla je Sandra i ironično aplaudirala.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Sandra Rešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading