JANJUŠ STAVIO ENIN DONJI VEŠ NA GLAVU: Bludne scene u rehabu, pokazao INTIMU pred kamerama!

Autor: P. R.

Zadruga

25.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokannto izdanje Marka Janjuševića Janjuša zabezeknulo je javnost!

JANJUŠ STAVIO ENIN DONJI VEŠ NA GLAVU: Bludne scene u rehabu, pokazao INTIMU pred kamerama!

Foto: printscreen/instagram

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, po svemu sudeći, i dalje pati za bivšom ženom Enom, međutim, kako je donedavno bio i više nego blizak sa starletom Aneli Ahmić, ni sam ne zna gde će pre. Međutim, javnost je sada ostala šokirana kada je pred kamerama raširio donji veš majke svoje ćerke.

Naime, Janjuš se u jednom momentu tokom sinoćne žurke našao u rehabu, gde je ležao na krevetu, a zatim na svačije iznenađenje, izvukao čipkane tanga gaćice u crvenoj boji, te ih razvlačio po rukama, a zatim i stavio na lice.

Inače, kako se ispostavilo, u pitanju je veš njegove supruge, koji je bivši košarkaš poneo sa sobom u "Elitu", međutim, ovakve scene se nikome nisu dopale, te su ga oštro osudili na društvenim mrežama.

"Ovo je muškarac od 38 godina", "Starletan", "Fuj, tačno mi se povraća od njega", "Bolesnik, ne znam kome je ovo smešno", "Ovaj totalno prolupao, dotakao dno", "Ponižava majku svog deteta sa tim gaćama, dete mu ide u školu, a on ponižava devojke", "Gad, treba da ga bude sramota za ovakvo ponašanje", samo su neki od komentara koji kruže ispod spornog snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading