UČESNICA ELITE PONOVO PROGANJA: Nakon MC Stojana i Janjuša pronašla novu ŽRTVU!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ne dozvoljava Nemanji Gačiću da prekine svaki kontakt sa njom.

UČESNICA ELITE PONOVO PROGANJA: Nakon MC Stojana i Janjuša pronašla novu ŽRTVU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić obavili su ozbiljan razgovor u dvorištu Bele kuće, u kojem joj je on saopštio da želi da se distancira od nje i prekine komunikaciju, a ona mu to nije dozvoljava, pa je ponovo pokazala svoje lice progonitelja, za šta ju je optužio i Marko Janjušević Janjuš

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić

- Šta se brecaš, ne znaš normalno da pričaš?! Rekla sam da si divan prema meni - govorila je Jovana. 

Neću ja da se pravdam pred milion ljudi šta sam rekao i kako, ne želim nikome da se pravdam. Nije tako izgledalo. Rekao sam da nismo u vezi, ali da izgleda da smo u vezi. Ne želim da mi stižu pitanja i klipovi...Ti si bila u šoku da sam to rekao. Zasmetalo mi je to što si rekla...Nemoj da me diraš, ponašam se tako jer ne želim da imam komunikaciju sa tobom - govorio je Nemanja Gačić.

- Imam i ja tebi nešto da objasnim, ne samo ti meni. Neću da ti objašnjavam ovde na ulazu gde me svi gledaju. Rekao si: "Da sam hteo, mogao sam odmah da je otresem i da mi se nakači". Znaš kako to zvuči?! Kao da sam k*retina. Ja sam tebe očigleno idealizovala - nastavila je ona. 

Ja sam ti rekao da sam najgori...Neću ovo da radim, neću da pričam sa tobom, da blejim, da mi uzima energiju, ti i ovo što mi pričamo sada - rekao je Nemanja.

Inače, Jovana je pred ulazak u rijaliti bila u "priči" sa MC Stojanom, koji je preko noći pobegao od nje i blokirao je na svim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading