VELIKA TAJNA IZ BRAKA SAŠE POPOVIĆA UGLEDALA SVETLOST DANA: Prvi put izneto sve u javnost o odnosu sa Suzanom!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović otvorila dušu o potomstvu sa Sašom Popovićem!

VELIKA TAJNA IZ BRAKA SAŠE POPOVIĆA UGLEDALA SVETLOST DANA: Prvi put izneto sve u javnost o odnosu sa Suzanom!

Foto: ST/D. KADIĆ

suzana saš

Suzana Jovanović, poznata pevačica, i Saša Popović, estradni menadžer, čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Ipak, njihov put ka potomstvu nije bio nimalo lak. Suzana je iz prvog braka donela sina Danijela, ali nakon stupanja u brak sa Sašom, dugo su se borili da ostvare želju za zajedničkim detetom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Suzana je otkrila da su odlučili da odu na odmor u Italiju, u Linjano, gde su se nadali opuštajućem i ugodnom odmoru. Međutim, jedan neobičan događaj promenio je tok njihovih života. Dok su bili na plaži sa prijateljima, Suzana je pojela grožđe koje inače obožava, ali joj je odjednom postalo loše. Nakon povratka kući, odlučila je da poseti doktorku zbog sumnje na želučane probleme, ali je tada saznala nešto potpuno neočekivano - bila je trudna.

 

 

- Mi žene to ne očekujemo, planiramo naravno do nekog trenutka, ali Bog se smeje. Mi smo otišli na more u Italiju u Linjano, i sa nama su bili prijatelji na plaži i kupili su grožđe koje ja inače obožavam. Krećem da jedem i meni muka, nije mi jasno zašto kada ja to obožavam, mislila sam želudac početak čira garantovano. Kada smo se vratili, odem ja kod doktorke da mi pregleda želudac. Kreće pregled i ona kreće da se smeje, meni nije jasno šta se dešava. Ona mi kaže da je tu jedna tačkica koja će da se izrodi u bebca i ja još uvek ne razumem i ona mi kaže da sam trudna. Kada sam došla kući i ispričala Saletu on je skakao sa dvoseda na fotelju , ljubio me, grlio. Od silne želje koliko smo to čekali ,digli ruke i kada se desilo nismo znali šta ćemo od sreće - prisetila se pevačica za Grand i otkrila da se plašila kako će sin prihvatiti mlađu sestru - Aleksandru.

Foto: ST/D. KADIĆ

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

- Toga sam se najviše plašila. Danijel je imao jedaest godina kada se rodila Aleksandra, svi smo strahovali kako će on mažen, pažen i da dođe neko nov, ali pošto je devojčica ona osvaja sve. Topimo se svi pred njom, otimali smo se ko će da je uzme u ruke i to je prelepo - objasnila je Suzana, a u nastavku pogledajte kako izgleda njihova naslednica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading