ŽIKA JAKŠIĆ UDARIO ZABRANU MILICI TODOROVIĆ: Zbog ovoga je STALNO U PANTALONAMA!

Autor:

Zabava

14.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović otkrila detalje sa početka svoje karijere!

ŽIKA JAKŠIĆ UDARIO ZABRANU MILICI TODOROVIĆ: Zbog ovoga je STALNO U PANTALONAMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Todorović prisetila se početaka u "Grandu", te otkrila da i danas poštuje neka pravila koja su joj nametnuli čelni ljudi, među njima Žika Jakšić, koji je pevačici zabranio da nosi kratke suknje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Todorović

 

Naime, pevačica je priznala da su Saša Popović i Žika Jakšić imali očinski odnos prema njoj

- Žika mi, na primer, nije dao da nosim suknje. Rekao mi je: "Roki, gde ti misliš da ideš s tom suknjom? Imaš 14 godina." Posle sam imala problem da obučem suknju, nije mogao da me natera. Stalno sam nosila pantalone i neke kombinezone. I danas ne nosim suknje - rekla je Milica, pa dodala da Saši Popoviću nikad neće zaboraviti brigu i pomoć koju joj je nudio.

- Dosta su mi pomogli. Mi smo imali iznajmljen stan na Bežanijskoj kosi, gde smo svi iz "Zvezda Granda" obitavali. Inače, Žika Jakšić i Saša Popović su mi bili kao očevi, bukvalno, pošto sam bila vrlo mlada i tako sam i gledala u njih, pa su se oni tako i odnosili prema meni. Nikada neću imati ružnu reč da kažem za te ljude. Imali su toliko obzira prema meni, koja sam išla redovno u muzičku školu u Kruševcu. Plaćali su mi autobusku kartu da dođem iz Kruševca u Beograd. Sale Popović bi prišao i pitao me: "Mico, je l' imaš šta da jedeš? Koliko treba da ti dam za autobusku kartu?" Stvarno su vodili računa o nama. Sva sam se naježila dok se sećam tog perioda - rekla je Milica za "Grand" i priznala da su joj svakodnevna putovanja veoma teško padala.

- To je bilo veoma mučno. Svaki dan autobusom Beograd-Kruševac i obratno. I to sve sa 14, 15 godina - dodala je Todorovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading