DRUŠTVENE MREŽE "IZGORELE" ZBOG SNIMKA: Omladina u Hrvatskoj sa Breskvicom zapevala "ĐURĐEVDAN"

Autor:

Zabava

15.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika na nastupu Anđele Ignjatović Breskvice usred Hrvatske pevala "Đurđevdan"

DRUŠTVENE MREŽE "IZGORELE" ZBOG SNIMKA: Omladina u Hrvatskoj sa Breskvicom zapevala "ĐURĐEVDAN"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Ignjatović Breskvica nastupala je u jednom klubu u Ogulinu u Hrvatskoj, a, prema snimcima koji kruže internetom, ona je u jednom momentu zapevala "Đurđevdan", na šta je omladina u publici poskakala na noge, pa s njom uglas izvela ovu čuvenu pesmu.

Naime, Ogulin se nalazi u samom središtu Hrvatske, na pola puta od Zagreba do Rijeke, a publika je bila oduševljena trenutkom kad je Breskvica počela strofu pesme "Đurđevdan": "Proleće na moje rame sleće, đurđevak zeleni", posle čega su mahom mladi ljudi iz publike podigli telefone i snimali ovu numeru, što je ubrzo postalo viralno na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram breskvica

 

Inače, pesmu "Đurđevdan" je pre gotovo tri decenije obradio Goran Bregović, frontmen grupe Bijelo dugme, a to je i jedna od najčešćih slava kod Srba, bez koje ne može da prođe nijedno slavlje. 

Podsećamo, Breskvica je bila u jeku dešavanja kada se pojavila na takmičenju Pesma za Evroviziju, gde se predstavila s pesmom "Gnezdo orlovo". Ona nije osvojila pobedu, a kako kaže, više nikada neće učestvovati na nacionalnom izboru za srpskog predstavnika na ovom festivalu.

Podsećamo Breskvica je u jednom televizijskom gostovanju izjavila da se nikad nije zabavljala sa kolegom, što joj je zamerio njen bivši dečko Mihajlo Veruović Vojaž

Čuo sam tu njenu izjavu. Nisam mogao da je ne čujem. Neka joj to služi na obraz. Neću to preterano da komentarišem. Ja dolazim iz mesta poštovanja vremena i bivših. Vremena koje sam proveo s tim ljudima, lepih sećanja koje sam pravio s tim ljudima i ne želim uopšte sebi da dajem neka lažna krila. Tako da njoj to nek služi na čast ako je stvarno zaboravila - rekao je Vojaž u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading