PEVAČICI KOJA JE PREMINULA OD RAKA POMAGALA MILICA TODOROVIĆ: Jedino joj je ona UPLATILA NOVAC!

Autor:

Zabava

14.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harijeta je pre smrti otkrila kako joj je koleginica pomogla!

PEVAČICI KOJA JE PREMINULA OD RAKA POMAGALA MILICA TODOROVIĆ: Jedino joj je ona UPLATILA NOVAC!

Foto: E-stock, Privatna arhiva

Pevačica Harijeta Simić preminula je u 41. godini u bolnici u Smederevu, nakon duge borbe sa kancerom dojke. Pre nešto više od dva meseca uputila je apel za pomoć, a na njega se odazvala njena popularna koleginica Milica Todorović.

Republika

Foto: printscreen

Harijeta Simić

Harijeta je tada na adresu medija poslala poruku, te otkrila da joj je Milica pomogla i uplatila 20.000 dinara.

- Mislim da je ovo uplatila koleginica Milica Todorović. Jedino je ona uplatila i to 20.000 dinara. Volela bih da joj se zahvalim, svaka joj čast... - navela nam je tada Harijeta, preneo je "Kurir".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Todorović

Harijeta je uz poruku dostavila i dokaz o transakciji.

Pevačica, koja se umetnički predstavljala kao Harina, umrla je juče. Karincom joj se proširio na vrat, pa na pluća. Kako je ranije pričala, muž ju je zbog bolesti ostavio i to nakon operacije koju je imala 2023. godine.

- Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu - rekla je Harijeta nedavno.

- Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima - objasnila je.

- Kada sam saznala da imam karcinom bukvalno sam pobegla iz Švedske gde sam bila kod supruga. Trebalo mi je tri meseca da izvadim papire da bih dobila hemioterapiju, zbog koje mi je opala kosa. Imala sam rane po glavi i telu, prošla sam kroz pakao. Htela sam da dignem ruke od svega. Deset meseci mi nisu rekli da imam metastaze, pila sam kanabisovo ulje, čajeve, što je verovatno delovalo - rekla je Harijeta tada za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading