POSLEDNJE DANE ŽIVOTA PROVELA U KOMI: Doktorka joj saopštila da ima METASTAZU, živela je u PAKLU zbog teške bolesti!

Autor:

Zabava

14.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harijeta Simić preminula je nakon duže bolesti, a svojevremeno je ispričala tešku priču.

POSLEDNJE DANE ŽIVOTA PROVELA U KOMI: Doktorka joj saopštila da ima METASTAZU, živela je u PAKLU zbog teške bolesti!

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić izgubila je bitku protiv kancera dojke. Harijeta je pre nedelju dana pala u komu, život je izgubila juče. Harijeta je svojevremeno pričala sa kakvim se problemima zdravstvenim suočila kada je reč o kanceru

Harijeta ističe da su joj odstranili dojku, te da je išla na hemoterapije i rekli su joj da je ozdravila. No, nakon dva meseca, kada je otišla na kontrolu, doktorka joj je pronašla metastaze na vratu, što je bio crveni alarm za njeno stanje. 

Foto: printscreen

Harijeta Simić preminula

 

- Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu – pričala je tada Harijeta.

Odmah je usledila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

Foto: printscreen

Harijeta Simić preminula

 

- Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem – rekla je pevačica za domaće medije, kojoj je na žalost majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

- Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je tada uplašena Simićeva

Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - rekla je tada za Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading