PORODIČNA DRAMA ZORANNAH! Otkrila sve detalje iz braka BIVŠE ŽENE njenog dečka, INTIMA isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

14.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorannah ponovo prolazi kroz veliku agoniju!

PORODIČNA DRAMA ZORANNAH! Otkrila sve detalje iz braka BIVŠE ŽENE njenog dečka, INTIMA isplivala na videlo!

Foto: www.instagram.com/zorannah

Popularna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, koja je započela život sa fudbalerom Elojem Rumom, nedavno je privukla pažnju javnosti kada je u videu na svom Jutjub kanalu podelila svoje iskustvo o odnosu sa bivšom suprugom svog partnera, Lisom. Otkrila je da su zajedno krečile sobu za dete Zorana Jovanovića, poznatijeg kao Zorannah, čime je izazvala različite reakcije kod svojih pratioca.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorana Jovanović na piću sa bivšom suprugom njenog dečka

 


U istom videu, Zorannah je otvoreno govorila o kritikama koje je dobijala zbog toga što se ponekad pojavljuje bez šminke. Objasnila je da je zbog obaveza svog dečka, koji ide na trening, ponekad nema vremena da se sredi kako bi želela. Ovo iskreno priznanje izazvalo je različite reakcije i podstaklo raspravu o očekivanjima i percepcijama javnih ličnosti.

- Moj dečko ide na trening u 8.45. Imamo jedna kola trenutno. Meni kada automobil treba, što je dva do tri dana nedeljno, ja moram da ustanem sa njim. Svi znaju da ja nisam jutarnja osoba, neću se probuditi pola sata ranije da se sredim. Ja otvorim oči, navučem prvu stvar koja mi dođe po ruku i vozim ga na trening. Nekad se vratim kući da se sredim, ako imam vremena. Neko je rekao da mi ne daje dovoljno pažnje pa nisam motivisana da se spremam. Kada da se spremim? Da ustanem u sedam, ful šminka i frizura! Dajete sebi za pravo da nisam srećna zato što se ne sređujem? Da li su to vaša nezadovoljstva ili projekcije na akonto mog života, ne znam - rekla je jutjuberka koja se potom osvrnula i na osudu na koju je naišla nakon što je otkrila da je u dobrom odnosu sa bivšom suprugom svog dečka.

Foto: Instagram.com

Zorana Jovanović sa dečkom Elojem Rumom

 


Posebno emotivno, Zorannah se osvrnula na osudu koju je doživela nakon što je otkrila da je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom svog dečka. Istakla je da je za nju normalno da dva roditelja, koji nisu zajedno, i partner jednog od njih funkcionišu, te je naglasila važnost mirnog odnosa radi dobrobiti deteta. Ovaj otvoren i iskren pristup izazvao je razmišljanje o važnosti zdravih odnosa među bivšim partnerima u korist dece.

- Druga stvar koja me je razbesnela više nego ova, ja sam dobila toliko poruka kad sam izbacila na stori da ona i ja krečimo Lalinu sobu, a onda i da je Eloj tu. Šta je sa vama ljudi, da li ste vi pukli? Vama nije normalno da dva roditelja koja nisu zajedno i partner jednog od njih funkcionišu? Meni je to najnormalnije, ne vidim potrebu da se Lisa i ja mrzimo. Ja sam došla posle nje, oni su se razveli uveliko pre mene. Oni su imali svoje probleme, razveli su se, ja sam se pojavila, nemam šta ja da nju mrzim i da glumim maćehu, vešticu. Sreća tog deteta je najbitnija, kad vidi da se njeni roditelji slažu i ja i njena majka, ona će biti opuštenija. Lisa je ta koja ima starateljstvo, mi Lalu viđamo jednom, nekad dva puta nedeljno. Zašto bih ja pravila problem i zašto da ne olakšam ako mogu? To dete će sutradan biti sestra mom detetu, zašto da ne funkcionišemo svi - govorila je Zorannah u snimku koji je objavila na svom Jutjub kanalu.

Kroz ovaj video, Zorannah je pokazala svoju autentičnost i hrabrost da se suoči sa kritikama, istovremeno promovišući važnost zdravih odnosa, kako u ljubavnom, tako i u porodičnom kontekstu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading