SLAVLJE U DOMU NAŠE NAJPOZNATIJE BLOGERKE: Zorannah saopštila srećne vesti, čestitke pljušte!

Autor:

Zabava

30.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović je podelila lepe vesti sa fanovima.

SLAVLJE U DOMU NAŠE NAJPOZNATIJE BLOGERKE: Zorannah saopštila srećne vesti, čestitke pljušte!

Foto: www.instagram.com/zorannah

Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki, Zorana Jovanović Zorannah, već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa holandskim golmanom Ilojem Rumom. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je Ilojev brak završen, te da ima ćerku iz prethodne veze.

Zorana je kroz svoje video zapise pokazala da sa Lalom, Ilojevom ćerkom, neguje divan odnos i često provodi vreme sa njom. Iako je na početku veze i sama sumnjala u istu, sada par obeležava godišnjicu, a u najnovijem Zoraninom jutjub videu priznali su da planiraju zajedničku budućnost i da rade na proširenju porodice.

Zorana je nedavno iznenadila prijateljicu za rođendan, pa je na proslavu došla sa njim i zvanično ga upoznala sa svim prijateljima i poznanicima, što je svima dalo do znanja da planiraju da stanu na ludi kamen.

Blogerka neretko objavljuje zajedničke fotografije i snimke, a mnogi su zaključili da je Zorana srećnija nego ikada. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zorannah sa dečkom

 

- "Vidi se da si srećna", "On je sada NAŠ dečko", "Presrećna sam zbog tebe", "Čuvaj ovog dečka, predivan je", "Vas dvoje ste se jednostavno morali naći", "Omiljeni tvoj video", "On je super dečko, voli Aspena, svaka čast" - glasili su samo neki od komentara ispod njenog videa i priče kako su se upoznali i započeli zajednički život.

- Kad sam upoznala Zoranu, plakala sam, bila sam pod stresom, nisam bila srećna zbog nje (smeh). Bila je takva situacija, nova devojka koja dolazi sa mojom ćerkom, bila sam uplašena... Ali sada je bolje poznajem - rekla je Ilojeva bivša supruga.

- Mislim da je sada situacija dobra zato što sam se dopala Lali i kako sam se postavila prema njoj - uzvratila je Zorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading