BIVŠA I SADAŠNJA NA ISTOM MESTU: Scena iz Zoraninog doma će vas ostaviti u NEVERICI, zbog dečka pristaje na sve!

Autor:

Zabava

07.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorannah podelila tajne svoje veze sa poznatim golmanom.

BIVŠA I SADAŠNJA NA ISTOM MESTU: Scena iz Zoraninog doma će vas ostaviti u NEVERICI, zbog dečka pristaje na sve!

Foto: Instagram.com

Zorannah

Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nije krila svoje oduševljenje kada je na društvenim mrežama podelila kako je zajedno sa holandskim golmanom Ilojem Rumom okrečila sobu za njegovu ćerku Lalu. Ova neobična saradnja između bivše supruge Lise i Zoranah predstavlja primer kako se mogu prevazići prepreke i negativni prvi utisak.

U videu objavljenom na Zoraninom Jutjub kanalu, otkriveno je da je prvi susret između Zorane i Lise bio ispunjen stresom i nezadovoljstvom. Međutim, nedavno su njih dve uspele da prevaziđu te početne prepreke i sada zajedno ručaju, što jasno pokazuje koliko se njihov odnos promenio.

Ponosna na svog dečka, Zorannah je istakla da je Iloj, i pored slobodnog dana bez treninga i utakmica, posvetio vreme ćerki i učestvovao u okrečenju sobe za nju. Ova nežna gesta ukazuje na važnost porodičnih vrednosti i međusobnog poštovanja unutar njihove zajednice.

- Sve za njegovu princezu, pa čak i da radi na slobodan dan.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zorannah

 

Podsetimo, influenserka je i u videu koji je objavila na svom Jutjub kanalu pričala o tome kako se slaže sa Lisom, te su one obe u snimku iznele kako im je izgledao prvi susret.

- Kad sam upoznala Zoranu, plakala sam, bila sam pod stresom, nisam bila srećna zbog nje (smeh). Bila je takva situacija, nova devojka koja dolazi sa mojom ćerkom, bila sam uplašena... Ali sada je bolje poznajem - rekla je Elojeva bivša supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading