MARAKANA OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Srnić uveren da Partizan neće slaviti u derbiju

Autor:

Sport

06.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli čekaju na trijumf u gostima protiv crveno-belih od aprila 2017. i 154. duela koji je Slavoljub igrao.

MARAKANA OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Srnić uveren da Partizan neće slaviti u derbiju

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće u subotu snage u 172. večitom derbiju, koji bi mogao biti prekretnica sezone. Izabranici Igora Duljaja imaju bod prednosti pred 24. kolo Superlige i ako bi slavili, odlepili bi se od tima Vladana Milojevića.

Međutim, crveno-beli igraju bolje ovog proleća nego jesenas, pa i bolje nego u prethodnom odmeravanju snaga koje je pred zimsku pauzu "parni valjak" rešio u svoju korist u Humskoj (2:1). Na ruku domaćinu ići će i tradicija jer Zvezda nije poražena u večitom derbiju na svojoj Marakani od 18. aprila 2017, kada su gosti slavili sa 3:1 golovima Leonarda (dva gola) i Tabambe, dok je strelac za domaće bio Boaći.

Jedan od aktera tog susreta u crveno-belom dresu bio je i Slavoljub Srnić, sada fudbaler AEL iz Limasola. On je posle bio učesnik brojnih derbija u kojima je Marakana ostala neosvojiva tvrđava, pa u razgovoru za Republiku veruje da će i sada tako biti.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Slavoljub Srnić


- Pamtim taj derbi, to je ono kada nam je Leonardo dao gol iz slobodnog udarca. Ne iznenađuje me što Zvezda nije izgubila derbi na našem stadionu od tada. Marakana je neosvojiva tvrđava, ne samo za Partizan već i za druge. Pa i velikani u Ligi šampiona su morali da se pomuče, ni Mančester sitiju nije bilo lako. Nadam se da Partizan ni sada neće slaviti, već da će Zvezda pobediti. Vratio se Miloje, zategao je ekipu, ne primaju tako lako golove kao kod Baraka Bahara. Iz dobre odbrane ide dobar napad, a mnogo je momaka koji mogu da presude. Voleo bih da to bude Mirko Ivanić, da golom za pobedu bude heroj - jasan je Srnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading