ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ MUŠKARCIMA ZASTAJE DAH! Glumica pokazala čime raspolaže!

Autor:

Zabava

14.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović zna kako da uživa!

ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ MUŠKARCIMA ZASTAJE DAH! Glumica pokazala čime raspolaže!

Foto: Instagram-sloboda_micalovic_boba

Glumica Sloboda Mićalović (42) odlučila je da provede aprilske dane daleko od gradske gužve, uživajući uz obalu mora. Njena poslednja objava na društvenim mrežama definitivno će izazvati dozu ljubomore kod svih koji ne mogu da se pohvale istim mirnim i lepim okruženjem.

Sloboda je na fotografiji prikazana kako se opušta na ležaljci, blizu vode, bosonoga i bez briga. Uz nju je bila i jedna ženska osoba, a lokacija na kojoj se nalazila očigledno je pravi raj na zemlji.


Dok većina ljudi provodi april u gradu ili na poslu, Sloboda Mićalović je odlučila da se prepusti čarima mirnog aprila uz obalu mora. Ova neobična odluka definitivno je izazvala pažnju javnosti i pokazala da glumica zna kako da pronađe pravi beg od užurbanog života.

Na slici koju je podelila, Sloboda uživa u osvežavajućem piću, sa osmehom na licu, dok je okružena predivnom prirodom. Ova slika definitivno odražava trenutke potpune relaksacije i uživanja u jednostavnim, prirodnim lepotama.

Foto: Instagram.com

Slobodan Mićalović Instagram

 


Pored glumice, na slici se nalazi i jedna ženska osoba, što ukazuje na to da Sloboda uživa u društvu i opuštanju uz obalu mora. Njen odmor definitivno obiluje trenucima opuštanja i uživanja u prijateljskom društvu.

Sloboda Mićalović je svojom objavom definitivno pokazala da zna kako da pronađe mir i spokoj, te da uživa u jednostavnim radostima života. Njen raj na zemlji sigurno će izazvati divljenje mnogih, ali istovremeno i inspirisati druge da pronađu svoj mali kutak sreće i mira, bilo gde da se nalaze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading