RUD OTKRIO ŠTA MU JE POMOGLO DA IZBACI ĐOKOVIĆA! "Drugi su ga pobeđivali, pa mogu i ja!"

Autor:

Sport

14.04.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin ima mnogo poštovanja prema Noletu.

RUD OTKRIO ŠTA MU JE POMOGLO DA IZBACI ĐOKOVIĆA! "Drugi su ga pobeđivali, pa mogu i ja!"

Foto: BBC

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, nakon što je poražen od Kaspera Ruda rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:4. Iako se borio i vraćao u meč više puta, na kraju nije uspeo da pronađe svoju igru i zaustavljen je u polufinalu. 

Norvežanin ni pre ovog susreta nije krio da je Novakov veliki fan, a i posle istog je imao samo reči hvale.

- Fantastično je. Znate, to je, u mojim očima, jedan od najvećih igrača svih vremena pokušava da pobedi. Uradio sam to. Pamtiću, nadam se da ću svojoj deci i unucima moći da kažem da sam pobedio Novaka bar jednom. To je fantastičan osećaj. Još uvek je u dobroj formi i igra fantastičan tenis. Uvek je zabavno igrati protiv njega, to je jedan od najtežih izazova u sportu. Veoma sam ponosan i srećan, rekao je Rud.

Dodao je šta mu je pomoglo da savlada Đokovića.

- Novak je Novak. On je čovek. Ponekad ne izgleda tako, ali je kao svi ostali. Mislim da me je motivisalo i malo pomoglo što sam u mislima imao to da je izgubio od Luke Nardija u Indijan Velsu. Tamo je pokazao da je ponekad ranjiv. Ne mnogo puta u godini, ali u nekoliko dana jeste. Na moju sreću, uspeo sam da u završnici trećeg seta verujem više u sebe nego ranije. On nije imao savršen rekord do ove godine, tako nekako funkcioniše tenis. Dobar balans. Ako vidite da je neko početkom godine prošao zaista dobro, teško je igrati sa njim. Vau, ovog momka je skoro nemoguće pobediti. Ali ako vidite da su ga mnogi igrači pobedili ranije, vi verujete malo više u sebe, kazao je Norvežanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading