ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA U POLUFINALU U MONAKU: Sve je spremno za SPEKTAKL!

Autor:

Sport

12.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je Norvežanin da prođe dalje.

ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA U POLUFINALU U MONAKU: Sve je spremno za SPEKTAKL!

Foto: Tanjug/AP

Rud i Đoković

Kasper Rud u polufinalu Mastersa u Monte Karlu

Norveški teniser Kasper Rud uspeo je da se plasira u polufinale mastersa u Monte Karlu nakon neizvesne borbe sa Ugom Umberom. Rud je morao da pruži svoj maksimum kako bi pobedio, a meč je završen rezultatom 6:3, 4:6, 6:1. Ovom pobedom, Rud je stekao priliku da se suoči sa Novakom Đokovićem u narednoj rundi, što će biti njihov drugi susret na šljaci.

Novak Đoković i Kasper Rud: Susret na šljaci

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Kasper Rud


Norveški teniser već se jednom susreo sa Novakom Đokovićem na šljaci, tačnije u finalu Rolan Garosa 2023. godine. Đoković je tada slavio pobedu, obarajući rekord po broju titula sa najvećih turnira. Sada će se ova dva tenisera ponovo sresti u subotu, ne pre 15 sati i 30 minuta, što će biti prilika da se vidi kako će se odvijati njihov drugi susret na ovoj podlozi.

Novak Đoković u Monte Karlu

Novak Đoković je nedavno prošao kroz krizu, a jedna stvar u Monte Karlu mu posebno smeta, što je izazvalo zabrinutost pred polufinale. Velika vrućina i publika protiv njega. Ipak, Đoković je uspeo da savlada De Minora u četvrtfinalu, te se sada priprema za meč sa Kasperom Rudom. S obzirom na njihov prethodni susret na šljaci, polufinale mastersa u Monte Karlu će biti prilika da se vidi kako će se Đoković snaći protiv ovog protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading