ĐOKOVIĆ PAO NA SRED TERENA! Problemi u Monte Karlu!

Autor:

Sport

12.04.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vrućina, zglob, šta još...

ĐOKOVIĆ PAO NA SRED TERENA! Problemi u Monte Karlu!

Foto: Twitter

Novakov pad

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, suočava se sa izazovom u meču četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu, gde se sastaje sa Aleksom de Minorom. Iako obojica tenisera pružaju sve od sebe, visoka temperatura i vlažnost vazduha čine meč veoma zahtevnim, usporavajući njihovo kretanje po terenu.

U jednom trenutku meča, Novak Đoković je doživeo izuzetno nezgodan pad koji je zabrinuo sve njegove navijače. Dok se kretao ka mreži, pokušavajući da odigra bekhend udarac, njegova leva noga je skliznula, rezultirajući padom na šljaku. Srećom, Đoković je uspeo da se izvuče bez ozbiljnije povrede, ali je ovo bio momenat koji je izazvao veliku brigu među navijačima.

 

Novak je nakon toga osvojio prvi set protiv De Minora, a LIVE blog tog meča možete pratiti OVDE.

Podsetimo, Novak Đoković je uspešno prošao prve prepreke u Monte Karlu, pobedivši Romana Safiulina i Lorenca Musetija sa 2:0 (7:5, 6:3). Sada se suočava sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu, a njihov duel je danas treći meč na terenu "Rejnije III" i počeo je oko 16 časova.

U 2023. godini, Novak Đoković je ubedljivo pobedio Aleksa de Minora na Australijan openu sa rezultatom 6:2, 6:1, 6:2. Međutim, ove godine, De Minor se revanširao pobedivši Đokovića sa 6:4, 6:4 na Junajted kupu.  Sada je više nego ikad potreban revanš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading