NOVAK NIJE NAJBOLJI TENISER NA SVETU: Marijan Vajda ponovo šokirao i ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU

Autor:

Sport

12.04.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovak ima drugog favorita na ATP turu.

NOVAK NIJE NAJBOLJI TENISER NA SVETU: Marijan Vajda ponovo šokirao i ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU

Foto: Starsport

Marijan Vajda i Novak Đoković

Novak Đoković postao je teniski bog radeći sa Marijanom Vajdom 15 godina. Međutim, Slovak ga je napuštao kada mu je bilo teško 2017, onda se vratio sledeće godine, dok su se definitivno rastalo krajem 2021. kada je Nole naslutio da će imati problema sa ulaskom u brojne zemlje jer nije vakcinisam protiv korone.

I nije posle toga Vajda često uzimao Novaka u usta, a kada i jeste bilo je to u hvalospevima. Međutim, on je juče vrlo kritički govorio o prestanku saradnje Đokovića i Gorana Ivaniševića, a sada je šokirao sve tvrdnjom da Nole nije najbolji teniser na svetu. Slovak je čak otkrio i ko mu je favorit.

- Rekao bih da je Siner trenutno najjači na ATP turu. Prošle godine je igrao impresivan tenis, a ove je samo napredovao i pokazao da to može da radi u kontinuitetu. Mislim da je veliki favorit da postane svetski broj jedan. I Karlosa Alkaraza smatram izuzetno jakim teniserom, ali Janik mi deluje fokusiranije na dostizanje vrha u ovom momentu - rekao je Vajda u intervjuu za portal Ubitennis.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

Ipak, Slovak je ubeđen da Novak može mnogo bolje i da je samo nešto slabije počeo godinu.

- Novak pokušava da se adaptira i pronađe pravi balans. Ne može više da igra sve turnire kao nekada. Kalendar je prepun, jednostavno mora da bira. Pravo pitanje je da li će ovom novom metodom rada Nole uspeti da nastavi sa pobedama i titulama. Kada preskačeš turnire, može da se dogodi da one najvažnije dočekaš lošije pripremljen u odnosu na rivale, koji su igrali sve vreme. Ipak, najveću motivaciju za njega predstavljaju grend slemovi i Olimpijske igre u Parizu, tako da mora da se posveti pripremama i da trenira dobro da bi tempirao formu. Realno, ne može više da bude jednako koncentrisan na ostale turnire - dodao je Vajda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
Iko

12.04.2024 18:54

Janik izgleda da ima prednost. Mlad je i u vrhuskoj je formi. Ali nikad se ne zna jer psiholoski faktor ima veliki uticaj. Napred Nole!

Ave Cezare

12.04.2024 23:49

Zar i ti sine Brute?

Stojan

13.04.2024 09:56

E,kad to kaze isluzeni,zaboravljeni i ocvali teniser, onda se to mora pikati!

Ситница

13.04.2024 13:29

Вајда је све рекао коректно. Изнео своје мишљење. А чему овакав наслов и мешетарење, то само ви знате. Нема потребе да сејете злу крв, али клик је чудо.