NOLETU OPET NAMEŠTAJU VREME U MONAKU! Neće ga zaustaviti NI ORGANIZATORI, ni publika!

Autor:

Sport

11.04.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra je četvrtfinale.

NOLETU OPET NAMEŠTAJU VREME U MONAKU! Neće ga zaustaviti NI ORGANIZATORI, ni publika!

Foto: x.com

Novak Đoković je uspešno prošao prve prepreke u Monte Karlu, pobedivši Romana Safiulina i Lorenca Musetija. Sada se sprema da se suoči sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu. Njihov duel je zakazan kao treći meč na terenu "Rejnije III" i očekuje se da počne oko 15 časova...

I baš taj podatak je interesantan zbog toga što je u to vreme najveće sunce, a to je i danas pravilo Novaku probleme, s obzirom na to da se u par navrata tresao od umora i jedva dolazio do daha protiv Musetija... Reći će "slučajnost", a mi ćemo odgovoriti da je Nole na sve spreman i da nije bitno protiv kakve sile se bori - pobediće. O publici koja je protiv njega ne treba trošiti reči.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Aleks De Minor

Ovo će biti treći meč između Đokovića i De Minora, a njihova prethodna dva susreta su završena sa po jednom pobedom za svakog od njih.

U 2023. godini, Novak Đoković je ubedljivo pobedio Aleksa de Minora na Australijan openu sa rezultatom 6:2, 6:1, 6:2. Međutim, ove godine, De Minor se revanširao pobedivši Đokovića sa 6:4, 6:4 na Junajted kupu. Očigledno je da će njihov susret u Monte Karlu biti izuzetno zanimljiv, s obzirom na njihovo začeto rivalstvo.

Pre Đokovićevog meča sa De Minorom, na terenu "Rejnije III" će se odigrati još dva meča. Prvo će snage odmeriti Stefanos Cicipas i Karen Hačanov od 11 sati, a potom ne pre 13 časova na terenu će biti Janik Siner i bolji iz duela Holger Rune - Grigor Dimitrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading