ASTRONOMSKA CIFRA! Gvardiola fura SAT od skoro 1,3 MILIONA EVRA! Postoji samo 50 KOMADA, nosio ga na Marakani!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima ga i Rafael Nadal.

ASTRONOMSKA CIFRA! Gvardiola fura SAT od skoro 1,3 MILIONA EVRA! Postoji samo 50 KOMADA, nosio ga na Marakani!

Foto: star sport

Trener Mančester sitija, Pep Gvardiola, imao je šta da pokaže na svojoj ruci tokom spektakularnog meča sa Realom u Madridu (3:3) u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

U pitanju je sat "Ričard Mil" i zanimljivo je da postoji samo 50 ovakvih na planeti. Samo ih je toliko napravljeno što znači da je u pitanju limitirana serija. Radi se o modelu "RM27-01 Calibre" i jedan je od najluksuznijih koji postoji.

Vrednost ovog skupocenog merača vremena trenutno iznosi tačno 1.286.945,00 evra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

 

Prema pisanju stranih medija, ovaj model je vredeo oko 600.000 funti kada je napravljen, ali sada mu je cena porasla zbog retkosti. A, zanimljivo, među njima je i najbolji španski teniser u istoriji Rafael Nadal.

Sat je, navodno, oborio svetski rekord za najlakši mehanički sat ikad napravljen, jer je težak samo 18,83 grama. Proizvođač je ovaj pronalazak nazvao "trijumfom inženjerstva i tehnologije“ i jednom od "najinovativnijih arhitektonskih konstrukcija" poslednjih godina. Britanci pišu da sadrži turbilon mehanizam sa ručnim namotavanjem i sa otvorenim dizajnom koji pokazuje zupčanike i kazaljke unutra.

Zanimljivo, proslavljeni španski stručnjak i aktuelni prvak Evrope sa Sitijem nosio je ovaj luksuzni komad nakita i na decembarskoj utakmici protiv Crvene zvezde u okviru grupne faze Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading