ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE O USLOVIMA I PUBLICI: "Mora da se "šljaka" za poene..."

Autor:

Sport

11.04.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je savladao Lorenca Musetija u osmini finala Mastersa u Monaku sa 2:0 (7:5, 6:3)

ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE O USLOVIMA I PUBLICI: "Mora da se "šljaka" za poene..."

Foto: www.profimedia.rs

Novak se revanširao Italijanu za poraz iz prošle godine na istom turniru. A nije bilo nimalo lako.. Museti je odmah uzeo brejk, vodio 4:2, ali onda je Đoković pronašao snagu tamo gde to najviše voli da radi - u publici. Italijani koji su gledali meč digli su glas nakon što je Nole zatražio proveru, a ispostavilo se da je bio u pravu i Srbin je znao da se "zasladi time", te je tu krenulo "buđenje zveri".

Znao je i on šta ga je pokrenulo, to je i potvrdio u izjavi posle meča.

Bilo je malo je sa publikom neke razmene reči na 4:3 u prvom setu, posle toga je on spustio momentum, igrao je odličan tenis, morao sam mnogo da trčim, ali ovo je šljaka, mora mnogo da se radi za poene - rekao je Novak. 

Za razliku od prvog seta, u drugi set je ušao mnogo bolje, poveo sa 2:0, a onda su krenuli problemi sa nedostatkom daha, teški su bili vremenski uslovi... Međutim, i iz toga je uspeo da se izdigne i na 4:3 dobije strašno važan brejk, te bez izgubljenog poena u poslednjem gemu nadigra Musetija i revanšira mu se. 

Onda se osvrnuo i na taj važan momenat, kada je istakao da mu je u jednom momentu u drugom setu pri vođstvu od 1:0 i 4:2 u gemovima u glavu došla situacija iz prošle godine sa duela sa Italijanom.Tada je Novak vodio identičnim rezultatom i na kraju nažalost izgubio meč.

- I dalje nisam na najvišem nivou, bio je veliki test protiv sjajnog tenisera, slični uslovi su bili danas, set i 4:2, pa sam izgubio, to mi je bilo u glavi, pomislio sam "o ne, neće valjda da se desi isto". Idem dan po dan, čekam novi izazov - rekao je Đoković koji se sutra sastaje sa De Minorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading