CEO KOMŠILUK ŠPIJUNIRAO NOVAKA: Đoković nije mogao da se skloni od znatiželjnih pogleda, ZIMONJIĆ MU ČUVAO LEĐA

Autor:

Sport

06.04.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I tako je svaki dan.

CEO KOMŠILUK ŠPIJUNIRAO NOVAKA: Đoković nije mogao da se skloni od znatiželjnih pogleda, ZIMONJIĆ MU ČUVAO LEĐA

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković svakodnevno trenira za napad na titulu na masters u Monte Karlu, pod budnim okom Nenada Zimonjića, a to što živi u Monaku mu je veliko olakšanje. Nole praktično spava u svom krevetu, živi u svom stanu sa porodicom, a onda skokne biciklom do trening centra u gradu-državi Kneževini Monako.

Međutim, to ima i svoju tamnu stranu. Jeste najbolji teniser sveta popularan svuda gde se pojavi, ali se stiče utisak da je kod komšija najomiljeniji. Zato ne čudi da je njegov subotnji trening izazvao veliku pažnju i da su se mnogi sjatili da gledaju kako podiže formu za izazove koji ga čekaju. Tako je sam masters na svom zvaničnom profilu podelio video na kojem se vide ljudi kako stoje svuda oko terena i gledaju Đokovićev trening.

 

 

Podsetimo, Novak je slobodan u prvom kolu mastersa u Monte Karlu, koji je osvajao 2013. i 2015, a u drugom će voljom žreba ići na boljeg između kvalifikanta i Romana Safjulina, kojeg je savladao u jedinom međusobnom duelu u Tel Avivu 2022. U trećem kolu ga potencijalno čeka Lorenco Museti, koji ga je eliminisao prošle godine na istom mestu.

Foto: www.profimedia.rs

Nasmejani: Novak Đoković i Nenad Zimonjić

Posle bi Đokovića u četvrtfinalu čekao potencijalno branilac titule Andrej Rubljov, dakle neko kome prija šljaka u Monte Karlu, ili Aleks de Minor. Novak je Rusa dobio pet puta, ali jedini susret na zemljanoj podlozi pripao je Rubljovu i to usred Beograda kada je osvojio Srbija open 2022. počistivši Noleta u trećem setu sa 6:0. Imajući to u vidu, neće biti lako ni sada. U potencijalnom polufinalu, ako favoriti opravdaju uloge, čekali bi ga ili Karlos Alkaraz ili Kasper Rud. Španac je slavio na šljaci Madrida 2022, Novak se revanširao na Rolan Garosu 2023, dok je ukupni međusobni skor 3:2 za našeg asa. Što se Ruda tiče, samo tu Nole ima besprekoran skor. Dobio je svih pet mečeva, od toga tri na šljaci. U drugoj polovini kostura su Janik Siner i Danil Medevedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading